34. kolo
30.04.2017 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Chievo Verona 1:2

Nejhorší formu z celé Serie A má Janov, který znovu prohrál, tentokrát doma s Chievem. V zápase, ve kterém už o nic moc nešlo, padly celkem tři branky. Domácí Grifóni těsně před přestávkou vedli zásluhou Panděva, ale Fly Donkeys ve druhém dějství brankami Bastiena a Birsy výsledek otočili. Na výsledku pak nic nezměnilo ani pozdní vyloučení hostujícího Depaoliho.

Janov sice vstoupil do zápasu lépe, jeho počáteční nápor ale ke kýžené brance nevedl. Hosté si dokonce málem vstřelili vlastní gól, každopádně stav 0:0 prozatím uhájili. Že s Janovem něco není v pořádku, se naplno potvrdilo ve 36. minutě, kdy se po faulu Cesara na Gorana Panděva kopal pokutový kop. Giovanni Simeone vzal tíhu okamžiku na své bedra a naneštěstí pro Grify selhal, když zhruba o metr vůbec netrefil branku.

Zazděná penalta pochopitelně domácí mrzela, ti však šli přesto do vedení. Dvě minuty před přestávkou přihrál pod sebe na malé vápno Laxalt a Goran Panděv pohotovou střelou rozjásal stadion Luigi Ferraris.

Janovští si užili vedení jen do 60. minuty, kdy do jejich vápna přilétl centr zprava a Samuel Bastien hlavou srovnal na 1:1. Grifové následně úplně vypadli z tempa a za dalších deset minut Chievo výsledek otočilo. Tentokrát pro změnu přilétl centr zleva a Valter Birsa rovněž hlavou strhl vedení na hostující stranu. Janov se ještě nevzdával a aktivně hrající Laxalt cpal nebezpečně balón na malé vápno, kde však nikdo z domácích nezasáhl. V nastaveném čase se ještě provinil faulem Depaoli, načež ho sudí po druhé žluté kartě vykázal, ale na konečný výsledek už to vliv nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele