1. kolo
21.08.2016 20:45 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Cagliari Calcio 3:1

Vedle Sampdorie zvítězil i druhý janovský klub FC, který doma porazil staronového účastníka Serie A Cagliari 3:1. Přitom to ale vypadalo, že si všechny body odveze Cagliari, které ještě dvanáct minut před koncem vedlo.

Hosté v úvodu zápasu domácí zaskočili svojí ativitou a už v osmé minutě se mohli ujmout vedení, kdyby Sau zblízka propálil golmana Lammanu. Na druhé straně se zase neujal nebezpečný centr do šestnáctky a pak jakoby se po šancích slehla zem.

Až po změně stran byl k vidění fotbal, který si diváci na stadionu Luigi Ferraris zaplatili. Nejprve Storari vyrazil Pavolettiho hlavičku na přední tyč a o chvíli později se ujali hosté vedení. Sau odcentroval před bránu na Marca Borriella a ten hlavou překonal Lammanu. Vedení Sardiňanů drželo až do 78.minuty, kdy se přesnou střelou k tyči prosadil střídající Ntcham a Janov tím zároveň zavelel k obratu.

Za další dvě minuty si z obránce udělal kužel Diego Laxalt a Janov vedl 2:1. Cagliari se z tohoto šoku nevzpamatovalo a do konce zápasu inkasovalo třetí branku. Rigoni si naskočil na Lazovičův centr a Storari byl znovu bezmocný. Třetí branka domácích znamenala konec nadějí a nic na tom nezměnil ani pětiminutový nastavený čas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele