10. kolo
25.10.2016 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Milán selhal, Grifové doma zvítězili 3:0

AC Milán hodně rychle spadl zpátky nohama na zem a po vítězství nad Juventusem utrpěl těžkou porážku 0:3 v Janově. Dá se říci, že Rossoneri doplatili na změny v sestavě a nepochopitelné počínání Gabriela Paletty, který uviděl už v 57. minutě červenou kartu. Za domácí se prosadili Ninković a Pavoletti, jednu branku si vstřelil Juraj Kucka sám.

Trenér Montella se rozhodl po nečekaný tah a místo obránce Abateho postavil na kraj obrany záložníka Andrea Poliho. Od začátku utkání nenastoupil také mladí Suso, jehož nahradil vyléčený Keisuke Honda.

Začátek utkání nabídl opatrnou hru z obou stran. Vzájemné oťukávání skončilo až prvním gólem Janova. Na centr Rincóna obrana AC vůbec nereagovala a osamocený Nikola Ninkovič zblízka hlavou překonal Donnarummu. Milánští sice následně kontrolovali hru, ale před Perina se ne a ne dostat. A tak to zkusil z dálky Romagnoli, střela to nebyla vůbec špatná, nicméně scházela jí přesnost. Po hříchu to byla jedna z mála šancí Rossoneri.

Do druhého poločasu vstoupili lépe svěřenci Vincenza Montelly. Snaha o vyrovnání byla zjevná, nicméně přišla 57. minuta a výrazné snížení jakýchkoliv šancí na bodový zisk. Gabriel Paletta se rozhodl, že už na hřišti nechce dál účinkovat a poté, co se nechal jako malý žáček obehrát Poli, se vrhl do šíleného skluzu jako smyslu zbavený! Balón vůbec netrefil a od sudího jiná, než červená karta snad ani přijít nemohla.

Nicméně i o deseti to AC sympaticky nezabalilo a snažilo se o vyrovnání. Velké oživení přinesl střídající Suso, jenž se několikrát snažil o individuální akci, ale čím více se AC tlačilo dopředu, tím více hrozily ze strany Janova nebezpečné kontry. Jeden takový přišel v 82. minutě a Juraj Kucka si po něm vstřelil vlastní gól. O vítězi zápasu bylo rozhodnuto. Janov pak vycítil šance na další branky a pro Milán div, že to neskončilo debaklem.

Střídající Leonardo Pavoletti neměl problém obejít Romagnoliho a pohodlně zavěsit - 3:0. A za chvíli ještě sudí Banti neuznal pro ofsajd další branku domácích. Výsledek 3:0 je pro Milán krutý, nicméně hodně poučný.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vidim to na remizu, aj ked si prajem vyhru AC.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z tych zapasov kedy skore absolutne neodpveda hre :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl celý zápas. První poločas naprosto vyrovnaný, CFC lepší protože dokázalo proměnit šanci. Dalo se čekat, že druhý poločas už budou spíše bránit výsledek a hrát na brejky, což se jim dařilo, zejména to bránění, kdy si AC nedokázalo vytvořit vůbec nic, a to,co předvedl Paletta, raději nekomentuju. (do šance se dostal Poli myslím, ale moc dlouho otálel. ), pár střel Z 20 m od Susa, který patřil spolu s Bonaventurou k jediným světlým okamžikům AC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele