22. kolo
28.01.2017 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Inter Milán neměl s Pescarou slitování

Inter Milán dnes s chutí střílel a svého soupeře poslal do Pescary s třígólovým dárkem. Domácí na San Siru utkání jasně ovládali a třebaže spálili hodně šancí, nakonec se mohli radovat po pohodlném vítězství 3:0.

Trenér Stefano Pioli může být na své hochy opět pyšný. Dnes si poradili s Pescarou, nastříleli jí tři branky a ještě udrželi čisté konto. Ozdravná kůra trenéra Pioliho tak nadále sbírá své sladké ovoce, o což se zasloužili především střelci tří branek - Danilo D'Ambrosio, João Mário a Éder, který si nechal jednu branku do druhé půle. Inter je tak náhle na čtvrtém místě a dá se očekávat, že bude první trojce dýchat ještě pořádně na krk.

Inter opět vsadil na kreativní střed hřiště ve složení Gagliardini, Brozović. Brankáře Handanoviće strážila především čtyřka D'Ambrosio, Medel, Miranda a Nagatomo, místo zůstalo i na Perišiće s kapitánem Icardim. Pescara vyběhla na Inter s Verrem, Memushajem, Benalim nebo Codou a Bizzarrim. Právě ten čekal nejvíc práce a třebaže inkasoval třikrát, čaroval.

Nejprve si mohl oddychnout, když Miranda netrefil ideálně krásný pas od Mária. Na další centr se snažil naskočit Icardi, ten byl ale přeskočen Codou. Pak se do šance dostali i Oddovi Delfni z Pescary. Ke střele z dálky napřáhl Kastanos, jeho ránu vyrazil Handanović pouze před sebe. Tam byl číhající Memushaj, jenže balon dostal do sítě v ofsajdu! A opět platilo staré známé přísloví.

Brankář Albano Bizzarri si sice se střelou Joaa Mária poradil a vyrazil ji na roh, jenže z něj domácí hráči udeřili. Přesně se prosadil zadák Danilo D'Ambrosio, jehož pohyb obránci hostí jaksi nezaznamenali - 1:0 pro Inter.

Portugalský kouzelní João Mário hodně zlobil obránce Pescary a často si s míčem dělal, co se mu zachtělo. Ten se dostal k míči také deset minut před koncem první půle, když se zjevil zcela sám před Bizzarrim. Zkušený veterán však rychle vyběhl a ránu Portugalce vyrazil! Přesto následně kapituloval, když si na centr od Ivana Perišiće naběhl právě portugalský záložník Mário a poslal balon z blízkosti do sítě.

Inter dál rozjížděl ofenzivní akce vcelku bez potíží a ve druhé půli rovněž nepouštěl Pescaru k míči. Po hodině hry se ale Pescara mohla vzchopit. Stačilo, kdyby Bahebeck proměnil svůj "samostatný nájezd" na brankáře Handanoviće. Nebo kdyby po Slovincově bezvadném zákroku nepálil Valerio Verre do Mirandy a místo něj do prázdné brány. Ani jedno se ale nestalo, takže Inter dál hlídal dvoubrankové vedení.

Patnáct minut před koncem navíc Inter navýšil své vedení, i když to bylo z dosti sporné akce. Chorvat Brozović totiž našel kapitána Icardiho, který vybíhal z těsného ofsajdu. Rozhodčí ale nechali ve hře pokračovat a asi sami uznáte, že přesila tří na jednoho nemohla skončit jinak, než že se Éder radoval ze třetí branky domácích. A když střídající supertalent Barbosa neproměnil tutovku v závěru, skóre se už nezměnilo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra domácího celku o 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

to mluvíš o prvních 10 minutách zápasu? :)

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
smazaný uživatel

To se nějak nepovedlo

Reagovat
Eldarion

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter konečně hraje jistý fotbal no a i díku tomu mají už více než 5 výher v řadě, ale o lize mistrů se bude rozhodovat v zápasech s AS, Neapolí a pod..... Každopádně jsou na správné cestě, tak uvidíme jestli bude na podzim Liga Mistrů :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele