14. kolo
28.11.2016 21:00 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Inter Milán - ACF Fiorentina 4:2

Inter poprvé pod trenérem Stefanem Piolim zvítězil a to zejména díky parádnímu začátku. V něm domácí nastříleli rovnou tří branky! Fiorentina navíc přišla o vyloučeného Gonzala Rodrígueze, ale i v oslabení se dlouho držela. Inter definitivně rozhodl až v nastavení.

Fiorentina horší úvodní dvacetiminutovku nepamatuje. Interu stačilo přesně 19 minut, aby si vytvořil rovnou tříbrankový náskok. Už ve třetí minutě rozjeli Nerazzurri první akci, na jejímž konci byla technická střela pod břevno v podání Marcela Brožoviće - 1:0. Jen o šest minut později poslal na malé vápno střílený centr Perišič, Tatarusanu ho nezachytil a Candreva bez problému trefil odkrytou branku. V 19. minutě přišel třetí zásah, Icardi převzal přihrávku, udělal si z obrany hostů tréninkové kužely a překonal i Tatarusanua!

Trenér Fiorentiny Paulo Sousa nevěřil vlastním očím. Jeho svěřenci prohrávali po dvaceti minutách už o tři branky. Po půlhodině hry poprvé zahrozila i Viola, Josip Iličič se ujal volného přímého kopu a pořádně protáhl Samira Handanoviče. O chvíli později si zase naběhl na přesný pas za obranu Nikola Kalinič, svůj postup na Handanoviče bravurně zvládl a snížil na rozdíl dvou branek. Velká komplikace pro hosty nastala v nastaveném čase prvního poločasu. Gonzálo Roríguez zastavil unikajícího Icardiho faulem a sudí bez váhání ukázal červenou kartu. Byl to velmi přísný verdikt sudího Damata, jenž ambice hostů výrazně snížil.

Inter byl po změně stran lepším týmem a není divu, vedl o dvě branky, navíc hrál v početní převaze. Další branku ale dlouho nemohl přidat. Perišič dokonce napálil břevno a když v 62. minutě snížil na rozdíl jediné trefy Josip Iličič, bylo ještě zaděláno na drama. Pioliho svěřenci však žádný další nápor soupeře nedopustili a v nastavení svojí výhru pečetili. Z dorážky se trefil opět Mauro Icardi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Eldarion

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 2x Icardi, 1x Miranda - 1x Bernardeschi

Reagovat
smazaný uživatel

3 body !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele