31. kolo
09.04.2017 15:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Crotone - Inter Milán 2:1

Evropská liga prostě není pro Inter dostatečně velkou motivací, jak jinak si vysvětlit porážku na půdě předposledního Crotone. Jestli před týdnem šokoval výsledek Pescary s AC, tohle je ještě větší "bomba". Nováčka soutěže senzační výhra vrací velmi reálně do boje o záchranu, protože jeho ztráta se smrskla už jen na tři body.

Inter vstoupil do zápasu neuvěřitelně laxně, nechal Crotone hrát a brzy se nestačil divit. V 17.minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Gary Medel a domácí měli k dispozici pokutový kop. Samir Handanovič sice směr Falcinelliho střely vystihl, ale nedosáhl na ní. Než se Inter vůbec stačil vzpamatovat, inkasoval podruhé. Rychlý kontr dotáhl do zdárného konce opět Falcinelli a Handanoviče si pořádně vychutnal a slovinského brankáře povedeným obloučkem překonal. Ani po této brance si Nerazzurri žádný tlak nevytvořili a do konce prvního poločasu mohli ještě jednou inkasovat. Naprosto příšerné počínaní modročerné defenzívy trestuhodně nepotrestal Barberis.

Každopádně pro trenéra Stefana Pioliho a celý Inter to byl poločas hrůzy, takže logicky musely nastat změny. Přišli Éder a Palacio a úkol by jasný, co nejdříve smazat nelichotivý výsledek. Inter byl najednou lepší, ale o žádné ofenzivní lavině nemůže být řeč. Perišič střílel z nadějné pozice jen do boční sítě a v 65. minutě se hosté dočkali kontaktní branky. Po rohovém kopu se na zadní tyči prosadil obránce Danilo D'Ambrosio.

To ale bylo ze strany Interu všechno. Crotone dělalo všechno pro to, aby výsledek dotáhlo do zdárného konce. Pět minut před koncem dokonce mohlo znovu utéct na rozdíl dvou branek, ale střelu Acosty perfektně vyrazil Handanovič. V první minutě nastavení ještě těsně minul branku Miranda a více už se opravdu nestalo. Crotone tak slaví senzační vítězství a je zpět v boji o záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Eldarion

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerali ste ranocchiu ako si sa mu darí v hull city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sivi

tak z celýho Interu mě je už fakt na blití.samí namachrovaný sráči,jinak se to už nedá nazvat...

Reagovat
cink

sidebil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele