16. kolo
10.12.2016 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Crotone v divokém utkání porazilo Pescaru

Tak to byl opravdu hodně divoký zápas, který zažili diváci na Stadio Ezio Scida v Crotone! Domácí se o výhru nad Pescarou přetahovali do posledních chvil a nakonec berou tři body. V utkání planulo hodně emocí, jak je na pravý záchranářský duel správné, takže sudí vyloučil jednoho hráče na každé straně.

Bitva o záchranu vypukla a dnes odpoledne se do sebe pustily dva týmy, které jsou mnohými pasovány do hlavních favoritů na sestup. Domácí Crotone sice v prvních minutách moc chutě do utkání nemělo, ale postupem času sbíralo síly. Pescaru potkal nemilý osud, když musel trenér Massimo Oddo zasáhnout do základní sestavy už v 16. minutě. Na zranění veterána Pepeho reagoval nasazením Alberta Aquilaniho.

Pescara nezačala moc dobře a vše bylo ještě horší, když bek Alessandro Crescenzi zahrál ve vápně rukou! Sudí Damato okamžitě pískal penaltu, ke které se postavil Raffaele Palladino. Ten sice trochu riskoval, když pálil do středu brány, jenže zkušený veterán Albano Bizzarri skočil na stranu - 1:0.

Do středu brány poslal svou penaltu také Memushaj. Minutu před koncem první půle pískal arbitr penaltu také na opačné straně, jenže tentokrát se skóre neměnilo. Memushaj totiž zvolil hodně zvláštní a krkolomný rozběh, po němž napálil balon ostrou ranou doprostřed po zemi. Brankář Cordaz jen zůstal stát a vlastně nic dělat nemusel.

Pescaře se skóre samozřejmě vůbec nelíbilo a do druhé půle místo Verreho nastoupil útočník Rey Manaj. Pescara si však cestu za případnými body sama zkomplikovala, když zkušený záložník Alberto Aquilani fauloval už podruhé a dostal po zásluze také druhou žlutou kartu! Následovalo tedy početní oslabení pro prohrávající hosty. To však vydrželo jen sedm minut.

V rozmezí patnácti minut totiž za dva fauly dostal červenou kartu také Leonardo Capezzi, takže se síly vyrovnaly. Ostatně, stejně jako skóre. Centr ze strany stačil vysokému obránci Hugovi Campagnarovi k tomu, aby hlavou balon umístil do sítě - 1:1.

Radost hostů z bodu však také neměla dlouhého trvání, protože po zahrávání standardní situace se balon dostal k obránci Gianmarcu Ferrarimu, který jej hlavou poslal mimo dosah brankáře Bizzarriho - 2:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele