34. kolo
30.04.2017 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Crotone - AC Milán 1:1

Remíza 1:1 je jak pro Crotone, tak i pro AC Milán málo. Domácí vehementně usilují o záchranu, ale ani po tomto kole jí nejsou blízko, byť prodloužili svojí sérii neporazitelnosti. Na druhé straně si Milán znovu komplikuje účast v Evropské lize.

Některá utkání milánského AC jsou jako přes kopírák, vzpomeňme například na zápas proti Pescaře, který měl takřka totožný scénář. Milán se velice rychle dostal do potíží, které v této sezoně prostě neumí řešit. Teprve 8. minuta, nedůraz v defenzívě a střílející Marcello Trotta propálil Donnarummu, takže Crotone vedlo 1:0. AC Milán byl následně mnohem lepším týmem, ale jak už to tak bývá, držení balónu zápasy nevyhrává. Nutno ale říci, že Crotone dobře bránilo a zejména španělské duo Suso - Deulofeu dlouho drželo na uzdě. Až před koncem poločasu dobře vypálil Suso a Cordaz měl co dělat, aby balón vyrazil nad břevno. Zakrátko předvedl Suso další průnik, tentokrát těsně netrefil branku.

Milán začal první poločas laxně a stejně vstoupil i do toho druhého. Znovu to mohl být Marcello Trotta, ovšem Donnarumma proti jeho střele předvedl neuvěřitelný zákrok a Milánské tím pádem uchránil. Byl to důležitý zákrok, neboť vzápětí AC srovnalo. Po Kuckově centru nastal ve vápně Crotone zmatek a až Gabriele Paletta dopravil balón za brankovou čáru.

Krátce po vyrovnání měl Milán obrovskou šanci strhnout vedení na svojí stranu, Deulofeu si udělal ve vápně prostor, prostrčil balón na Lapadulu, který z první trefil jen bránícího hráče. Kdyby ten nebyl ve správný čas na správném místě, dával byl Lapadula do prázdné branky.

Každopádně tlak Milána gradoval a španělské duo Suso-Deulofeu si začalo víc a víc troufat. Druhý jmenovaný v 62. minutě pálil jen do rukavic Cordaze. Postupem času už si hosté přeci jenom tolik nevěřili a jelikož remíza nevyhovovala ani jednomu z týmů, větší chuť zvrátit výsledek na svojí stranu měli asi domácí. Důležité je, že žádný další gól nepadl, takže se oba celky rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele