37. kolo
22.05.2017 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Pescara porazila Palerma dvěma góly

Palermo se v Pescaře vůbec neukázalo, duchem bylo prakticky celý zápas nepřítomné. Sicilský celek působil dojmem, jako by chtěl zahnat smutek ze sestupu laxní a příliš pasivní hrou, která nemohla fungovat. Za domácí se trefili Robert Murić a Alexandru Mitriţă.

Pescara byla od prvních momentů mnohem aktivnější a živější, jenže doplácela na přílišnou nepřesnost. Gaston Brugman zkusil přihrávkou oslovit střelce Alberta Cerriho, teré mu však scházelo několik kroků. Palermo kontrovalo střelami Gonzaleze a Diamantiho, jenže obě byly mířeny z velké vzdálenosti.

V jedenácté minutě se k hlavičce dostal Gianluca Caprari, která prodlužoval centr ještě za sebe. Tam stál nikým nehlídaný Alberto Cerri který si míč zpracoval a vypálil, jenže jeho střela skončila hodně nad brankou! Pescara byla jasně lepší a o chvíli později byla za svou aktivitu odměněna. Gianluca Caprari si pohrál se svým obráncem a nacentroval před bránu. Tam opět obránci nedostoupili Roberta Muriće a chorvatský útočník se trefil hlavou parádně!

Poté Pescaře moc nepomohl mladý obránce Zampano, který chyboval v rozehrávce a nahrál na Ilju Nestorovskiho. Ten byl nejspíš tak překvapený z nabízené šance, že pálil jen hodně slabě doprostřed brány! Dvakrát se do šance probíjel Alberto Cerri, z přímého volného kopu pa jen záda spoluhráče trefil Gianluca Caprari.

V závěru první půle se Andrea Rispoli dostal na pravé straně k míči a ocentroval do šestnáctky, kde však na poslední chvíli zasáhl Fornasier. Místo střelce Muriće vyběhl do druhé půle rumunský záložník Alexandru Mitriţă. Nadále totiž bylo aktivnější Palermo. Alessandro Diamanti přesným centrem našel hlavu Ivajla Čočeva, který však zamířil hodně mimo.

Po hodině hry přišel do vápna Pescary centr od Andrey Rispoliho, který našel na zadní tyči Ivajla Čočeva. Záložník hostí prudce hlavičkoval a brankář Fiorillo musel ukázat své reflexy, aby dokázal dostat míč pryč. Hostjícího brankáře Fulignatiho pak neprostřelil dnes hodně nepřesný Cerri, kterému na vápno nahrával Caprari. Cerri však pálil z dobré příležitosti hodně mimo!

Když už se utkání chýlilo ke konci, poslal do vápna Gaston Brugman centr z levé strany. Na něj si tři minuty před koncem naběhl za obranu Alexandru Mitriţă a přesnou ranou definitivně rozhodl - 2:0 pro domácí Delfíny.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 Diamanti gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele