21. kolo
22.01.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Inter Milán 0:1

Další výhru si pod Piolim připsal Inter Milán, který tentokráte v hustém dešti udolal jedinou brankou domácí Palermo. Zápas na Sicílii rozhodl portugalský mistr Evropy Joao Mario. Hlavní sudí Russo rozdal dvě červené karty, jednu uviděl Ansaldi, tu druhou domácí Gazzi.

Inter měl po celý zápas větší převahu, Palermo ačkoliv hrálo doma moc Handanoviče zaměstnat nedokázalo. První brankovou příležitost měl na kopačce Icardi, Posavec však na jeho ránu dokázal zareagovat. V ještě větší šanci se ocitl Candreva, ale zvolil špatné zakončení a trefil jen dobře postaveného Posavece. Brankář Palerma měl spoustu práce i se střelou Brožoviće a odkrytou branku nedokázal trefit Icardi. Argentinský útočník ve službách Nerazzurri se před koncem poločasu postavil k volnému přímému kopu z velice dobré vzdálenosti pouze přestřelil.

Převaha Interu sice byla značná, ale prozatím k vedoucí brance nevedla. Palermo zdorovalo favoritovi až do 65. minuty. Poté si pohlídal ofsajdovou hranu Joao Mario a před brankářem Posavecem dostal balón do sítě. Inter konečně prolomil domácí defenzívu a mohl se alespoň trochu uklidnit, nicméně přišla komplikace.

Obránce Ansaldi přišel do souboje pozdě a od sudího si vysloužil druhou žlutou kartu. Protože byla už jeho druhá v zápase, musel po červené opustit hrací plochu. Interu se to sice nelíbilo, ale s verdiktem už se nedalo nic dělat. Palermo vycítilo šanci a po rychlé rozehrávce dokonce vstřelilo gól. Sudí ho ale neuznal a nařídil rozehrávku opakovat. To už stadion Renza Barbery vydatně zkrápěl hustý déšť.

Palermo se každopádně tlačilo dopředu a sudí přidal do vínku ještě pět minut nastaveného času. V něm se Inter úspěšně bránil, a když v posledních vteřinách uviděl červenou kartu i domácí Gazzi, bylo po zápase. Inter tak znovu vyhrál a pod Piolim potvrdil výtečnou formu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam neni Icardi? Zraněnej nebo....?

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobná sestava je že bude hrát v desíti

Reagovat
smazaný uživatel

Ked im to tak dobre ide tak si aj v desiatich trufnu na palermo

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele