5. kolo
21.09.2016 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Chievo Verona - US Sassuolo 2:1

Chievo doma porazilo brankami z prvního poločasu Sassuolo 2:1 a v tabulce se posunulo na osmé místo, Sassuolo je třinácté, ale mezi oběma celky je jen jednobodový rozdíl. Vítěznou trefu obstaral pět minut před koncem poločasu Lucas Castro.

Začátek utkání přesně odpovídal tomu, co diváci na Stadio Bentegodi mohli očekávat. Boj o hřiště bez vyložených šancí. Ve 21. minutě se ale zničehonic opřel do odraženého balónu Nicola Rigoni a krásnou střelou zaskočil Consigliho! Utkání první branka pomohla, hrálo se více otevřeně a především Sassuolo našlo za sedm minut odpověď. Ve vápně propadl míč až k Defrelovi a ten bez problému využil zmatků v obraně a srovnal na 1:1. Domácí Fly Donkeys si nakonec vzali vedení zpátky. Pět minut před koncem prvního poločasu parádně odcentroval Valter Birsa a hlavičkující Lucas Castro nedal Consiglimu šanci.

Sassuolo potřebovalo ve druhém poločase stáhnout náskok soupeře, ale ten si výsledek velmi dobře hlídal. Ve druhém dějství to bylo přesně to Chievo, které známe, tedy hrající ze zajištěné obrany. Neroverdi se sice dostali k většímu držení balónu, ovšem zakončovali jen sporadicky. V závěru se navíc nabízeli Chievu brejkové možnosti, jednu z nich nedokázal využít Floro Flores. Chievo se výsledek 2:1 zkušeně pohlídalo a připravilo Sassuolu další porážku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele