10. kolo
26.10.2016 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Chievem a Boloňou. Domácí měli více ze hry, ale proměnili jen jedinou šanci. Boloňa vedla zásluhou Pulgara, ale poslední slovo měl dvacet minut před koncem Mbaye.

Chievo bylo v úvodu o něco aktivnějším týmem a po čtvrthodině mohlo vést, kdyby nadějnou šanci nezhatil zakončující Inglese, jenž při spoustě času a dobrého postavení trefil jen vyřážejícího gólmana Da Costu. Hodně nebezpečně pálil i ve 39.minutě De Guzmán, ale jinak to byl klasický taktický boj v podání domácího celku. V nastavení pak rozjeli akci znovu De Guzmán s Inglesem a Da Costa musel nadvakrát krotit.

Boloňa se ukázala až ve druhé poločase a byla to ona, kdo se jako první ujal vedení. Krejčího centr Verdi sklepl pro Ericka Pulgara, který utaženou přízemní střelou překonal Sorrentina. Chievo si takový průběh nezasloužilo, nicméně fotbal je o proměňování šancí a domácí ty své nevyužili. Svěřenci Rolanda Marana se však nevzdávali a dvacet minut před koncem srovnali. Birsovu přihrávku sice Floro Flores minul, ale za ním nezaváhal Ibrahima Mbaye - 1:1.

Ani jeden z týmů nechtěl prohrát a zbytek zápasu podle toho vypadal. Žádné šance a kouskovaná hra. Boloňa proměnila prakticky jedinou šanci v utkání a z Verony si veze poměrně cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele