19. kolo
08.01.2017 15:00 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:4

V jednoznačnou záležitost ve prospěch Atalanty se proměnilo utkání na půdě Chieva. Hosté během prvního poločasu nastříleli tři branky a tím v podstatě zápas ukončili. Dvě branky zaznamenal Alejandro Gómez.

Defenzíva Fly Donkeys patří k těm vyhlášenějším v Itálii, dnes ale vůbec nezafungovala a Atalanta jí ztrestala rovnou čtyřikrát! Poprvé se tak stalo už ve 4.minutě, kdy si Freuler vyměnil balón s Gómezem a ten neomylně zakončil! Další rychlý výpad předvedli hosté o dvacet minut později a znovu se mezi střelce zapsal Alejandro Gómez. Tentokrát mu naservíroval přesnou přihrávku Spinazzola. Nabuzená Atalanta pokračovala ve vytváření šanci, při jedné z nich pálil jen do dobře postaveného obránce Petanga, ale třetí zásah stejně přišel. Ve 42.minutě pohodlně dorážel do prázdné branky nikým nehlídaný Andrea Conti.

Chievo dostalo v prvním poločase pořádnou lekci a pokud chtělo ještě pomýlet na dobrý výsledek, muselo výrazně přidat a pokud možno vstřelit co nejrychleji kontaktní gól. Dopomoci k tomu mělo dvojité střídání trenéra Marana, jenž se rozhodl na plac poslat Floro Florese a Samuela Bastiena. A své ovoce to přineslo. Floro Flores brzy po svém příchodu vstřelil gól, jenomže ten nebyl pro ofsajd uznán. Na druhé straně nepropálil Sorrentina Freuler a neuspěl ani Kurtič.

V 62.minutě se Chievo konečno dočkalo. Floro Flores vyhrál hlavičkový souboj a Sergio Pellissier dílo dokonal. Domácím zbývalo na vstřelení alespoň dvou branek ještě půlhodina času, jenomže plány vzaly rychle za své. Děravá obrana nepokryla nabíhajícího Freulera a ten přidal čtvrtý gól. Z tohoto zásahu už se Fly Donkeys nevzpamatovali a doma tentokráte vysoko podlehli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele