27. kolo
05.03.2017 15:00 CET
1 : 5
(1:2)

Reportáž

Cagliari Calcio - Inter Milán 1:5

Inter Milán naprosto nelítostně zničil domácí Cagliari a po výsledku 5:1 se vrátil na pohárové pozice. Dvakrát se prosadil chorvatský křídelník Ivan Perišić, po jedné brance si pak připsali Banega, Icardi a Gagliardini. Čestný úspěch domácích měl na svědomí Marco Borriello.

Nerazzurri začali dost lehkovážně, po střele Joaa Pedra musel z brankové čáry odkopávat balón Gary Medel. Byla to ale jediná výraznější šance domácích, protože od té doby začal hrozit už jen Inter. Po střele Mirandy se ještě předvedl golman Gabriel, ale hned o dvě minuty později už Inter vedl. Banegův citlivý pas vysunul za obranu Perišiče a chorvatský křídelník poslal milánské do vedení. O pár minut později měl Inter dobrou příležitost z volného přímého kopu a Éver Banega svojí vytříbenou technikou zajistil Interu už dvoubrankové vedení.

Inter pak výrazně polevil a Handanović nejprve zastavil hrozící nebezpečí na brankové čáře, ale vzápětí už byl na Borrielovu hlavičku krátký. Pioliho svěřenci sice vedli po prvním poločase 2:1, ale mohlo to být ještě lepší.

Cagliari však nevstoupilo do druhého poločasu vůbec dobře. Ivan Perišić si s balónem udělal, co chtěl, a přesnou ranou zvýšil na 3:1. Inter byl i v dalším průběhu hry jasně lepším týmem a postupně navyšoval své vedení. Po faulu Gabriela na Icardiho sám postižený proměnil nařízený pokutový kop a minutu před koncem propálil Gabriela popáté přízemní ranou Gagliardini. Ještě před tím orazítkoval břevno Icardi, ale to už nebylo důležité. Inter bez problému zápas na Sardinii zvládl a vrací se na pozice zaručující Evropskou ligu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
tlaci

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele