34. kolo
30.04.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Delfino Pescara 1:0

Pochopitelně o sestupu Pescary už se mluvilo dlouho a nikdo asi příliš nečekal, že by se věci měly ubírat jiným směrem. Delfíni se sice snaží zakončit sezonu, pokud možno, co nejdůstojněji, ale příliš se jim to nedaří.

Domácí byli o něco aktivnější. Po patnácti minutách nebezpečně hlavičkoval Borriello a Fiorillo se proletěl vzduchem, byť nakonec nemusel zasahovat. Rozhodujícím okamžikem zápasu byla střela Pedra, kterou zastavil ve vápně rukou Fornasier a sudí správně nařídil pokutový kop. Sám Joao Pedro ho bezpečně proměnil a Cagliari vedlo 1:0. Hosté se rozjížděli pomalu a až před koncem poločasu zjistili, že pokud občas zaútočí, může to být k jejich prospěchu. Caprariho dobře vychytal Rafael a to jak ve 38., tak i ve 45. minutě.

Druhý poločas nabídl zajímavých šancí méně. Borriello mohl na začátku druhého poločasu zvýšit, ale na brankáře Fiorilla si nepřišel. Na druhé straně odmítl vyrovnání Benali, který se uvnitř šestnáctky dostal k dorážce, avšak trefil jen ležícího Rafaela.

Domácí si zápas zbytečně nekomplikovali, pojistku v podobě druhého gólu se jim sice nepodařilo vstřelit, ale v závěru zápasu výsledek bez problémů hlídali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele