32. kolo
15.04.2017 15:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Chievo Verona 4:0

Pořádnou ostudu si utrhlo Chievo, jenž dostalo na Sardinii řádně napráskáno. Cagliari učinilo důležitý krok za čtyřgólovou výhrou už v prvním poločase, ve kterém se prosadili Borriello, Sau a Pedro. Posledně jmenovaný pak v závěru pečetil na konečných 4:0.

Jestliže je Chievo známé svojí dobrou defenzívou, tak po dnešním zápase to už neplatí. Fly Donkeys nastoupili do zápasu v Cagliari ještě v nočním úboru, protože jak jinak si vysvětlit naprosto katastrofální výkon.

Ofenzivní lavina domácích se začala na Chievo valit okamžitě a v 10. minutě už Cagliari vedlo. Ránu Tachtsidise Seculin pouze vyrazil a Marco Borriello z dorážky zajistil vedení. Za další čtyři minuty předvedl ve vápně důraz Marco Sau a tvrdou ranou na přední tyč zvýšil už na 2:0. Hosté jen s obtížemi zastavovali rodící se útoky Sardiňanů a bylo zázrakem, že dvougólový stav vydržel až do 40. minuty. Po Ionitově střele brankář Seculin opět vyrážel a Joao Pedro dal na 3:0. Až poté zahrozilo i Chievo a ránu Castra musel vyrážet Rafael.

Každopádně zápas byl jasně v režii domácích. Ve druhém poločase to sice už taková paráda nebyla a šancí vydatně ubylo, ale Cagliari žádné drama nedovolilo. V 90. minutě pak pečetilo výsledek na konečných 4:0. Seculin sice dělal co mohl, ale pak se trochu komicky nepohodl s obráncem a ve snaze nehrát malou domů zahrál špatně nohou a Pedro dal na hrozivých 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele