29. kolo
19.03.2017 15:00 CET
4 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Chievo Verona 4:1

Boloňa ukončila domácí trápení a Chievo smetla výsledkem 4:1. Fly Donkeys sice vedli, ale ve druhém poločase zcela propadli. Dvakrát se prosadil Džemaili, jednou skóroval Verdi a Di Francesco.

Boloňa začala aktivně. Džemaili střílel těsně vedle a na druhé straně to samé platilo o Radovanovičovi. Bezbrankový stav vydržel až do 40. minuty, kdy se jako první prosadili hosté. Lucas Castro na ofsajdové hranici převzal balón a přehodil brankáře Miranteho.

Chievo se ve druhém poločase soustředilo na udržení stávajícího výsledku, jenomže se mu to hrubě nevyvedlo. Destro ještě tutovku ze 49. minuty neproměnil, ale o 12 minut později už byl úspěšný Simone Verdi. Krejčí mu poslal přesnou přihrávku a Verdi rovnou z první překonal Sorrentina. Boloňa pak vycítila možnost utkání otočit a v 72. minutě se tak stalo. Blerim Džemaili se perfektně pověsil do vzduchu a hlavou strhl vedení na stranu Boloni.

Na tahu tak bylo Chievo. Boloňa se stáhla do defenzívy a vyčkávala na brejkové situace. Jeden takový se nabídl v 90. minutě, kdy Verdi od půle potáhl balón a ve vápně jej předal Džemailimu, pro kterého bylo snadnou prací trefit prázdnou branku. Chievo ve třetí minutě nastavení inkasovalo ještě počtvrté a to po dalším brejku. Tentokrát přihrával Maietta a zakončoval Di Francesco. Boloňa doma konečně vyhrála, Chievo rozdrtila 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele