14. kolo
27.11.2016 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Atalanta Bergamo 0:2

Neporazitelnost Atalanty nemá konce. Svěřenci Gíana Piera Gasperiniho zvítězili i na hřišti Boloni a od druhého místa je dělí pouze bod. Boloňa toho před vlastním publikem příliš neukázala, prakticky jedinou šanci měl z přímého kopu Viviani, ovšem trefil brankovou konstrukci.

Hosté začali pořádně zostra a už po čtvrthodině hry se ujali vedení. Nejprve se neujala velká šance Contiho, ale za další dvě minuty už to klaplo. Gómezův centr se snesl přesně na kopačku Masiella a ten pohotovou volejí zajistil Bergamu vedení. Hosté navíc pokračovali v ofenzívě, ale Kurtič z malého vápna trestuhodně hlavičkoval mimo!

Boloňa se představila až ve 21. minutě při přímáku Viviana a nutno podotknout, že Atalanta měla štěstí, neboť Viviani orazítkoval břevno. Jinak byla aktivnější Atalanta, která ještě do poločasu mohla navýšit vedení, ale Gómezův technický obstřel se neujal.

Ani ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Boloňa se sice snažila přidat plyn, ale byla to znovu Atalanta, kdo byl před brankou soupeře nebezpečnější. Ve 47. minutě z tutovky přestřelil Petanga a o dvacet minut později už hosté vedli 2:0. Na Gómezův rohový kop si přesně naskočil Jasmin Kurtič a Mirante podruhé inkasoval. Boloňa se z druhého zásahu nemohla vzpamatovat a před vlastním publikem si nedokázala vytvořit prakticky žádnou šanci. Jedinou výjimkou byl přímý kop Vivianiho z prvního poločasu, jenže to bylo hodně málo. Atalanta se po další výhře posunula na čtvrté místo, navíc na druhý AC Milán ztrácí jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen aby nebylo Bergamo nasazený krtek, tak se říká v dojčlandu lidem nebo skupinám atd. , kteří mají za ukol prudit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele