18. kolo
08.02.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - AC Milán 0:1

Boloňa se z výprasku od Neapole nevzpamatovala a naopak utržila další těžký direkt. Její obrana tentokrát sedm kousků neschytala, ovšem prohrát se soupeřem, který má hned dva vyloučené hráče je také kumšt. Tři body pro Milán vystřelil minutu před koncem Mario Pašalič.

Hned z kraje zápasu mohl Milán udeřit. Deulofeu z úhlu Da Costu nepřekonal a z následné dorážky Pašalič hodně přestřelil. AC bylo i nadále o něco nebezpečnější, Boloňa si vypracovala první příležitost až ve 21.minutě, kdy Krejčí vyběhnutého Donnarummu v pádu nepřekonal. Pro AC se začalo utkání výrazně komplikovat po půlhodině hry, kdy se nejprve zranil stoper Romagnoli, jehož nahradil Zapata a pak především ve 37.minutě, kdy nechal v souboji s unikajícím Džemailim nohu druhý stoper Paletta a sudí ho další žlutou kartou vyloučil.

Oslabený Milán přečkal prvního poločas bez úhony, ale bylo jasné, že ve druhém dějství je čeká pořádná dřina. Montella musel samozřejmě na vyloučení Paletty reagovat a na plac se místo Locatelliho podíval Gómez. Druhý poločas tak hosté začali s naprostou jinou stoperskou dvojicí, než tomu bylo na začátku zápasu.

Milánské problémy ale ještě nekončili. Po hodině hry přišlápl Nagyho Kucka a také tady sudí musel po druhé žluté kartě ukázat červenou. Boloňa tak dohrávala více jak půlhodiny s dvěma hráči v poli navíc. A šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Tu největší měl Ladislav Krejčí, který ale z jasné pozice trefil jen střed brány a tudíž golmana Donnarummu. Překvapivě se do šance dostal i AC Milán, Mario Pašalič obdržel balón do rozhozené obrany ale Da Costu nepropálil.

Boloňa s blížícím se koncem utahovala smyčku kolem pokutového území Milána, ale do žádné koncovky už se nedostala. Minutu před koncem prišel na stadionu Renato Dall'Ara šok. Gerard Deulofeu se šikovně zbavil protihráče a naservíroval přesnou přihrávku před prázdnou branku volnému Pašaličovi! Boloňa hrála hodinu v početní převaze, která se v polovině ještě zvýhodnila, přesto to na body nestačilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja nechapem ako moze byt taky obranca ako paletta v ACmilan!!!! jeden z najvacsich captakov v histori obrany AC milan!

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecaš vždyt mame vyhru xDDD

Reagovat
Kaka14

tak to bola dohravka ..... Bologna mi pripomenula ako AC hralo minulu sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele