31. kolo
08.04.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sassuolo vez cenný bod z Bergama

Atalanta může být trochu rozmrzelá, protože proti současnému Sassuolu měla jistě na víc. Jenže dnešní utkání se jí příliš nepovedlo, v první půli navíc iknasovala gól Pellegriniho. Ten však nakonec na tři body nestačilo, protože dvacet minut před koncem srovnal na konečných 1:1 Cristante.

Sassuolo se dralo o tři body proti velmi silnému soupeři, Atalanta byla velkou překážkou. Celek z Bergama doma nejeneže může spoléhat na skvělé fanoušky, ale celkově se mu letošní sezona daří tak, že se dívá po pohárech. Oba trenéři dnes postavili celou přehlídku mladých a nadějných hráčů, kteří před sebou mají ideální fotbalovou budoucnost. A na živém utkání to bylo znát.

Domenico Berardi vyzkoušel z volného přímého kopu parádní ranou, zda jej brankář Etrit Berisha pozorně sleduje. Nejenže sledoval, ale také mu krásným zákrokem odpověděl. Na opačné straně padl Andrea Petagna ve vápně hostí jako podťatý, ale sudí Rizzoli mu na jeho pokus neskočil. Za nafilmovaný pád mu naopak udělil žlutou kartu. Po pětatřiceti minutách fauoval Tóloi Defrela a ten musel střídat.

Na hřiště vlétl Matteo Politano a hned se měnilo skóre. Jindy přesný a velmi zřídka chybující stoper Mattia Caldara totiž udělal hrubou chybu, o míč ho obral Lorenzo Pellegrini a utíkal s ním směrem Berishovým. Tomu ještě elegantně udělal kličku a zasunul balon do sítě - 1:0 pro hostující Sassuolo!

Atalanta sice přidala a například Gómezovi odpískaný ofsajd byl dost spekulativní, ale do kabin se šlo za stavu 1:0 pro hosty. Atalantě se to samozřejmě nelíbilo a hned do druhého poločasu vešel Alberto Grassi místo Leonarda Spinazzoly. Do další velké šance se hnal Alejandro Gómez, terý však nepálil přesně a brankář Consigli si mohl hodně hlasitě oddechnout.

Pak tempo hry trochu opadl, bylo vidět víc nepřesných nahrávek. Až na šance Grassiho s Duncanem, jejichž pokusy však mířily mimo, se nic dalšího nestalo. Tedy až do té doby, než Atalanta zahrávala volný přímý kop.

Balon uvedl do chodu Alejandro Gómez a našel přesným pasem Bryana Cristanteho, který se zakončením neměl žádné větší problém a mohl slavit vyrovnávací branku! Oba týmy se pak chvíli přetahovaly, kdo dá další branku, ale nepovedlo se to ani jednomu z nich.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Eldarion

0:1

Reagovat
patrikhm

0:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele