1. kolo
21.08.2016 20:45 CET
3 : 4
(0:3)

Reportáž

Atalanta Bergamo - SS Lazio 3:4

Lazio dokázalo v prvním zápase vyhrát na půdě Atalanty Bergamo 4:3 díky fantastické půlhodině, během které nastřílelo tři branky. Atalanta to však ani po tak nepříznivém stavu nezabalila a nakonec díky slepeným brankám usilovala o body do poslední minuty. Nastavený čas pak přinesl pořádné drama!

Atalanta vykročila do nové sezony přímo katastrofálně a než se stačila v úvodní půlhodině rozkoukat, prohrávala o tři branky! Lazio poprvé otevřelo domácí defenzívu v 15.minutě, když zblízka překonal Sportiella Ciro Immobile. Ten si těžko mohl představit soutěžní premiéru v novém dresu. Lazio navíc pokračovalo v produktivitě a zanedlouho vedlo už o dva zásahy. Centr Bíglii se totiž snesl na hlavu Hoedta a Sportiello byl bez šance. Atalanta se následně nadechovala, ale Lazio jí okamžitě srazilo třetím gólem. Immobile ještě Sportiella nepřekonal ale z dorážky se to povedlo Lombardimu, který měl jednoduchou práci.

Bergamaschi byli zralí na ručník a jestli něco potřebovali, byl to konec prvního poločasu. Po změně stran přeci jenom Atalanta přeskupila síly a konečně začala být nebezpečná. Hned z kraje poločasu mohl snížit Paloschi, ale proti byl golman Marchetti. Dlouho to vypadalo, že si Biancocelesti výsledek v pohodě uhlídají, ale jen na moment ztratili koncentraci a Atalanta okamžitě trestala. V rozmezí od 64. a 67.minuty dokonce dvakrát skórovala a rázem byla zpátky ve hře o body. Nejprve potrestal hrubou chybu Marchettiho Franck Kessié a o chvíli později stejný muž pohotovou dorážkou snížil na rozdíl jediné trefy.

Lazio si navíc koledovalo, ale další gól nepřicházel. Až v posledních minutách nejprve zvýšil na 4:2 Cataldi a vzápětí znovu snížil na rozdíl jediné trefy Andrea Petanga. Více už Bergamaschi nestihli a Laziu nakonec podlehli po dramatickém závěru divokým výsledkem 3:4.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele