23. kolo
05.02.2017 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 2:0

Atalanta nezaváhala a Cagliari doma zdolala 2:0. Bergamaschi se tak nadále drží v popředí s minimální ztrátou na evropské poháry, Cagliari je patnácté. Zápas rozhodl už po čtvrthodině hry dvougólový Alejandro Gómez.

Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho pokračují ve spanilé jízdě, v tabulce jim nadále patří šesté místo, ale plusem navíc je bodový odskok od Milána nebo Fiorentiny. Atalanta byla proti Cagliari jasně lepším týmem, hosté si v podstatě vůbec nic nevytvořili a dvě branky inkasovali hned v samotném úvodu dějství.

Ve 4.minutě prošla Contiho přihrávka pokutovým územím až na Alejandra Gómeze, který bez přípravy otevřel skóre utkání! Útočník Atalanty hraje v této sezoně v životní formě a po čtvrthodině hry to znovu dokázal, když nádherným obstřelem zvyšoval na 2:0. Byla to fotbalová lahůdka jak se patří. Bohužel pro diváky na stadionu Azzurri to byla poslední branka zápasu. Domácí sice mohli ještě zvýšit, ale Gómez v před brankou na balón těsně nedosáhl.

Gómeze bylo vůbec plné hřiště, také po změně stran hlavičkoval z nadějné pozice, jenomže přestřelil. Skóre se nezměnilo ani v závěrečných minutáh zápasu, kdy nejprve Rafael vyrazil střelu Cristanteho a pokus Petangy skončil těsně mimo. Atalanta zvítězila pohodlným výsledkem 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele