28. kolo
12.03.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1:0

Fiorentina zrovna herně nepřesvědčila, ale Cagliari nakonec díky brance v nastaveném času udolala 1:0. Prosadil se chorvatský kanonýr Nikola Kalinić. Cagliari mělo své šance na vstřelení gólu, tu největší Marco Sau poslal do tyče.

Brankář Tatarusanu měl práci již v jedenácté minutě, po střele Marca Borriella si připsal úspěšný zásah a navíc musel být ještě ve střehu při případné dorážce soupeře. Domácí se osmělili až po dvaceti minutách střelou Federica Bernardeschiho, Rafael musel při ní rychle na zem. Viola měla v závěrečné fázi prvního poločasu jasně navrch, ale kýženou branku se jí vstřelit nepodařilo.

Také ve druhém poločase se hrálo dlouho bez branek. Riccardo Saponara z dobré pozice donutil Rafaela k dalšímu zákroku a na druhé straně z otočky nebezpečně pálil Borriello. Také Tatarusanu si připsal výborný zákrok, když střelu italského útočníka vyškrábl na rohový kop.

Oba brankáři se předháněli v lepších zákrocích, Rafael předvedl další parádní skok po tvrdé ráně Chiesy a Fiorentinu zase po hlavičce Marca Sau zachránila tyčka. Utkání směřovalo k bezbrankovému konci a asi by to bylo logické vyústění. Jenomže přišel nastavený čas, milimetrově přesný centr na malé vápno a hlavičkující kanonýr Nikola Kalinić. Fiorentina rozhodla utkání v samotném závěru a může slavit vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele