30. kolo
02.04.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Bologna FC 1:0

Fiorentina ještě nevzdává boj o evropské poháry a po výhře 1:0 nad Boloňou se přiblížila sedmému místu. Utkání rozhodl jedinou brankou ve druhém poločase hlavičkující Khouma Babacar.

Dle očekávání byla Fiorentina lepší na míči a měla více ze hry, k většímu ohrožení brankáře Miranteho však nedocházelo. Ve 22. minutě si zkoušel Kalinić vymodlit pokutový kop, Gastaldello sice v kontaktu byl, ale chorvatský forvard rozhodně padat nemusel. Sudí také žádnou penaltu neodpískal. Fiorentina v prvním poločase svojí převahu využít nedokázala také proto, že Mirante dobrou Valerovu ránu vyrazil na rohový kop.

Boloňa si za celý první poločas nedokázala vytvořit jedinou vážnější příležitost a jenom se bránila. V 51. minutě její obrana na chvíli zaváhala a po centru Miliče se z penaltového puntíku hlavou prosadil Khouma Babacar! Nebylo na co čekat, trenér Roberto Donadoni okamžitě poslal na plac dva nové hráče, nicméně žádné zlepšení se nekonalo. V 66. minutě to už mohlo být 2:0, ale hrozící nebezpečí hosté na poslední chvíli odvrátili na rohový kop.

Až zhruba dvacet minut před koncem začala Boloňa ohrožovat branku Tatarusanua, Maietta hlavičkoval těsně vedle a ránu Krejčího rumunský brankář kryl. Fiorentina hubený náskok bránila až do závěrečného hvizdu a tři body nakonec nepustila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele