6. kolo
25.09.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - AC Milán 0:0

Diváci na Stadio Artemio Franchi se nakonec branky nedočkali a Fiorentina jenom remizovala s AC Milán 0:0. Dělba bodů je asi spravedlivá, oba týmy měly několik dobrých šancí, ale jak Gigi Donnarumma, tak i Ciprian Tatarusanu zůstali nepřekonání.

I když nakonec branka nepadla, nehrál se vůbec špatný fotbal. Už po šesti minutách rozevřel milánskou obranu dobrým vedením balónu Josip Iličič ale svůj pokus poslal vedle tyče Gigiho Donnarummy. Fiorentina se několikrát v utkání dožadovala odpískání faulů obránce Paletty, který hrál opravdu nečistě. Jeho zákrok z 16.minuty však sudí penaltově neposoudil. Posoudil až zákrok Calabrii o pár minut později. Kontakt s Borjou Valerou tam jisto jistě byl, nicméně španělský fotbalista pád hodně přifilmoval. Každopádně Iličič si postavil balón a jen rozezvonil tyčku!

V prvním poločase Milán příliš nehrozil, první velkou šanci si vytvořil až v 51.minutě, kdy Niang procpal míč na malé vápno a tam v tísni zakončoval Bonaventura. Ciprian Tatarusanu vše ustál a výsledek 0:0 pokračoval.

Asi největší příležitost, vedle zahozené penalty, přišla v 63.minutě. Suso potáhl rychlý brejk, několikrát si vyměnil balón s Bonaventurou a pak vystřelil, načež Tatarusana už překonal ale v brance ho ještě zastoupil Mattias Vecino! Vzápětí na druhé straně předvedl fantastický skok proti Valerově ráně Donnarumma.

Závěr utkání byl hodně otevřený a hrozily obě strany. Bacca v pokutovém území dobře zpracoval těžký balón a okamžitě vypálil těsně vedle. V páté minutě nastavení sudí Orsato upřel hostům standardní situaci z velmi dobré pozice, jasný faul na Luize Adriana posoudil jako regulérní. Branka nakonec nepadla, Fiorentina remizovala s AC Milán 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 FORZA GRANDE AC Milan.....

Reagovat
Kaka14

0:1, Bacca

Reagovat
Noustress

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 jak nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele