31. kolo
09.04.2017 15:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

AC Milán - Città di Palermo 4:0

A pak že to nejde. AC Milán předvedl úplně jiný výkon, než před týdnem v Pescaře a jiný tým bojující o záchranu vyřídil už v prvním poločase. Palermo nemělo na AC vůbec žádný nárok a nakonec inkasovalo celkem čtyřikrát z kopaček Susa, Pašaliće, Baccy a Deulofea.

Tomu se říká parádní návrat po zranění. Španělský talent Suso se v 6.minutě postavil ke standardní situaci a povedenou ranou zajistil Milánu brzké vedení. Kouč Montella se spoléhal na hodně ofenzivní trojici Deulofeu, Bacca, Suso a nakonec se všichni tři zapsali do střeleckých statistik. Další branku přidali Rossoneri v 19.minutě a opět v ní měl prsty Suso. Tentokrát přesným centrem našel Pašaliče a San Siro jásalo.

Z Milána spadla nervozita, pokud tam tedy nějaká byla, a Palermo zanedlouho odráželo další nájezdy. Jeho obrana ale kupila jednu chybu za druhou a ve 37.minutě už domácí vedli 3:0. Pěkný centr tentokrát vykouzlil Calabria a Carlos Bacca na malém vápně hlavou ještě více přiblížil domácím vítězství.

AC mělo řadu dalších šancí a to i ve druhém poločase. Deulofeu, Bacca i Pašalič mohli přidat další branku mnohem dřív. Dočkal se až Deulofeou dvacet minut před koncem. Další Španěl v řadách AC si navedl balón do středu a krásným obstřelem dal na 4:0. Brankář Palerma Fulignati byl v jednom ohni a každou chvíli musel řešit nějakou zapeklitou situaci. Šest minut před koncem uviděl červenou kartu hostující González, ale to už žádný vliv na utkání nemělo. Milánští Palermo naprosto přejeli a zaslouženě vyhráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Eldarion

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele