36. kolo
01.05.2016 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo stále myslí na Evropu, Hellas potvrdil mizérii

Hellas Verona se dnes opět ukázal ve špatném světle, ale v konečném důsledku by ani jeho skvělé vystoupení nic neměnilo. Hellas bude účastníkem druhé ligy minimálně pro příští rok. Sassuolo naopak myslí na poháry a může dál snít.

Tým trenéra Eusebia Di Francesca dál pomýšlí na pohárovou Evropu a tento sen rozhodně není nereálný. Může za to i dnešní vítězství, i když pro nezaujatého diváka to bylo hodně smutné klání. Bez výrazu, bez šancí, jen jeden gól. Hellas opět působil odevzdaným dojmem a šancí opravdu mnoho nebylo. Nakonec rozhodl o bodech jediný zásah, jenž měl na svědomí mladý záložník Lorenzo Pellegrini.

Jako první brankář musel ošemetnou situaci řešit Andrea Consigli, kterého vyzkoušel ostrým a poměrně přesným pokusem obránce se zajímavým jménem, Eros Pisano. Po patnácti minutách musel velmi náročný zákrok ukázat opět Consigli, který hasil chybu svého obránce. Poté, co Longhi promáchl míč ze strany, se do zakončení dostal Wszolek. Jenže jeho ránu zkušený brankář Andrea Consigli skvěle zastavil!

Vivianovu střelu mířící do branky raději brankář Consigli vyrazil na rohový kop, následně pálil také mladík Domenico Berardi. První půle tak skončila bez branek, bez vzruchu a bez mnoha šancí. Ty přišly až po změně stran. A rovnou ve velkém stylu, protože k vápnu se dostal záložník Duncan, který se snažil probít středem hřiště. Jeho pokus ale zablokovala obrana Hellasu a odeslala míč na kopačku Lorenza Pellegriniho! Ten krásnou ranou, která byla ještě tečována, vstřelil svou druhou branku v sezoně.

Po hodině hry a několika střídáních se k balonu dostal také domácí útočník Falcinelli, jehož pokus ale směřoval hodně mimo! O další branku se pokoušel také mladý útočník Domenico Berardi, který dost možná kroutí v Sassuolu svou poslední sezonu. Jeho krásná rána ale prolétla těsně kolem tyče! Do konce utkání už si Sassuolo pohlídalo náskok, Hellas se smutně loučí s první ligou a jeho poslední zápasy postrádají náboj. Sassuolo dnes z minima vytěžilo maximum, třebaže lepší rozhodně nebylo.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šance na poháry je skoro beznadějná? To už autor článku počíta s tím, že AC rozprší Juventus??? To by bylo šílenství si myslet, z největší pravděpodobností bude 6 pozice EL tak jaká beznaděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpráší*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele