26. kolo
21.02.2016 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Empoli FC 3:2

Pořádná divočina byla k vidění v Sassuolu, kde domácí borci přehráli Empoli 3:2. Hlavní sudí Valeri rozdal už v prvním poločase dvě červené karty.

První velkou šanci zápasu si vytvořilo Empoli, zkušený Maccarone se dostal k hlavičce a Consigli musel vytěsnit balón nad břevno na rohový kop. O chvíli později byl Consigli znovu v pernamenci, ale tentokrát musel vyrážet Paredesovu povedenou ránu. Po půlhodině hry si domácí výrazně zkomplikovali utkání, neboť Missiroli uviděl už druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Naštěstí pro Neroverdi se počet sil na hřišti brzy vyrovnal. Nicméně ještě než se tak stalo, tak relativně krátkou přesilovku Empoli využilo. Zielinski se dostal ve vápně k balónu a překonal Consigliho - 1:0 pro Empoli. Pak už přišlo ono druhé vyloučení v zápase. Druhou žlutou obdržel tentokrát Tonelli a hrálo se deset na deset. A ve 41.minutě Sassuolo srovnalo, Berardi se dostal na hranici šestnáctky k voleji a parádní střelou k tyči nedal brankáři šanci -1:1.

Vyrovnání do šaten nalilo Sassuolu novou krev do žil a na začátku druhého dějství čekalo Empoli peklo. Nejprve ve 48.minutě střílel neomylně k tyči Defrel a hned za dvě minuty stejný hráč trefil odkrytou branku poté, co centrovaný míč podběhl Skorupski. Sassuolo rázem vedlo 3:1 a Empoli bylo v nezáviděníhodné situaci.

Hosté ale neházeli flintu do žita a dvacet minut před koncem vykřesali novou naději. Peluso se ve vlastním vápně provinil faulem a nařízenou penaltu proměnil Maccarone. Empoli pak častěji drželo balón a domácí se už víceméně jenom bránili, velký závěrečný tlak ale nepřišel. Domácí udrželi vedení 3:2 a přerušili svojí černou sérii bez vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele