24. kolo
07.02.2016 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Città di Palermo 2:2

Sassuolo prodloužilo čekání na vítězství, když jen remizovalo s Palermem 2:2. Domácí přitom vedli 2:1 a v závěru dokonce hráli v početní převaze. Sicilané ale našli odpověď a bod si odvážejí zaslouženě.

Na první gól se čekalo do šestnácté minuty, jenomže kvůli ofsajdu jednoho z hráčů Sassuola nebyla branka zcela správně uznána. Pak už padaly branky. Trajkovski odvedl dobrou práci, našel volného Vázqueze, kerý rovnou z první překonal Consigliho - 1:0 pro Palermo. Sicialné nadále obraně Neroverdi zatápěli a ti jen s vypětím všech sil ubránili tento i tak nepříznivý výsledek, aby na sklonku prvního poločasu srovnali skóre. Poměrně hezkou akci, i když míč se k Defrelovi dostal se štěstím, zakončil záložník Sassuola sám před brankářem přesně a bylo to 1:1.

Do druhého poločasu vlétlo lépe Sassuolo a hned po pěti minutách strhlo vedení na svojí stranu. Přetažený centr vrátil na malé vápno hlavou Antei a stejně hlavičkující Missiroli dal na 2:1. Vedení svěřencům Eusébia Di Francesca vydrželo pouhé tři minuty. Na Vázquezův centr si naskočil Durdević a stejně jako Missiroli hlavou srovnal na 2:2. Na branky bohatý začátek druhého poločasu vystřídalo pomalejší tempo a šancí ubylo. Ani jeden tým nechtěl vyrobit chybu, která by soupeře vhodila do sedla. Nakonec se to stejně povedlo a to hostujícímu celku.

V 75.minutě uviděl druhou žlutou kartu Lazaar a Sassuolu se nabídla více než patnáctiminutová přesilovka. Šest minut před koncem ji málem využil hlavičkující Falcinelli, ale proti byl výtečný Sorrentino, proti kterému neuspěl ani dorážející Berardi. Neroverdi se do koncovky tlačili marně, vítěznou branku stihnout nedokázali a stejně jako Palermo získávají jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele