6. kolo
27.09.2015 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Chievo Verona 1:1

Bitva dvou příjemných překvapení nakonec rozuzlení nepřinesla. Sassuolo totiž doma jen remizovalo s Chievem Verona a body si tak oba týmy dělí. Vstup do zápasu se výrazně lépe povedl Sassuolu, protože se za něj trefil už ve třetí minutě Defrel. O dvacet minut později pak srovnal útočník Alberto Paloschi.

V domácím dresu na trávník vyběhla silová záložní trojice Missiroli, Magnanelli a Duncan, která kryla prostor za třemi ofenzivními mozky. Těmi byla nejsilnější možná trojice Berardi, Defrel, Floro Flores. Chievo se spolehlo na fyzicky zdatnou obrannou čtveřici v podání Cacciatore, Dainelli, Gamberini a Gobbi, zatímco o ofenzívu se starali Paloschi s Meggiorinim. Domácím se povedl start jako hrom. Antonio Floro Flores si připsal první zajímavou ránu, kterou zkušený brankář Bizzarri vyrazil jen před sebe. Tam se zrovna pohyboval mladý střelec Grégoire Defrel, který míč pohodlně zasunul do brány.

O první vážnější šanci Chieva Verona se zasloužil Alberto Paloschi, který se zatím jen zastřeloval. Po deseti minutách přenechal Paloschi míč na hranici vápna nabíhajícímu spoluhráči Hetemajovi, který pálil těsně vedle. To byla velká šance hostí na srovnání. Vyrovnání nakonec přišlo dřív, než by si domácí přáli. Dvacet minut po první brance našel prudký centr Simoneho Pepeho hlavu Alberta Paloschiho, který se nemýlil a lehkou tečí usměrnil dráhu letu míče do sítě - 1:1 a začínalo se od začátku.

Po třiceti minutách muselo Chievo střídat, když kvůli zranění dohrál obránce Dario Dainelli, jehož místo zaujal Boštjan Cesar. Následná Pelusova hlavička z dobré pozice byla velmi nepřesná, Duncanovo zakončení v hranice vápna zase skončilo těsně vedle. Obrany obou týmů se činily a skóre se tak do konce první půle neměnilo. I když hlavička Paloschiho v závěru první půle skončila jen na tyči, brankář Consigli by se natahoval marně.

Do druhé půle nenastoupil v dresu hostí Paolo Cannavaro, který byl střídán Lorenzem Ariaudem. Pět minut poté si málem Sassuolo vzalo zpátky své vedení. Do krásného centru se totiž položil mladík Domenico Berardi, který z úhlu zkoušel jakési polonůžky. Brankář Albano Bizzarri se však nachytat nenechal. Do dalšího zakončení se hnal ještě Antonio Floro Flores, který však nepřešel přes pozorného a zkušeného obránce Cacciatoreho.

Unaveného Simoneho Pepeho následně vystřídal Valter Birsa, místo Floro Florese přišel Nicola Sansone. Birsa se pokoušel spolupracovat s Meggiorinim, který však balon na hrací ploše už nedostihl. Kromě několika změn sestavy na obou stranách utkání spělo do nezajímavého finiše. V nastaveném čase zápasu ještě Sansone nevyužil obrovskou možnost a trefil z voleje jen prostor, kde byl Bizzarri. Sassuolo je zatím na 4. místě, Chievo Verona kleslo o tři políčka níž.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, goal.com, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele