27. kolo
28.02.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Hellas Verona 2:0

Své domácí klání na Stadio Friuli zvládlo Udinese. Brankami Badua a Théréaua porazili Hellas, který tak zůstává nadále poslední.Vítězství domácího celku bylo zasloužené, Udine bylo ve všech směrech lepším týmem.

Udine si v úvodu utkání vytvořilo velkou převahu. Takřka 66% procent držení míče, ale na vyloženou šanci se muselo čekat do 23.minuty. Po rychlém brejku se dostal do koncovky Di Natale a svůj um musel předvést Gollini. Ten musel být v pernamenci i po další ráně Fernandese. Ale tlak Udine sílil a vygradoval ve vedoucí branku. Centrovaný míč na hranici ofsajdu lehce líznul Emmanuel Badu a spomocí tyče skončil balón v síti - 1:0 pro Udine. První poločas skončil nejtěsnějším vedení Udine a nutno podotknout, že to bylo zcela zasloužené vedení.

Hellas toho moc nepředvedl, ale na začátku druhého dějství chtěl domácí zaskočit. Pazzini byl ve vápně zcela sám, ale branku trestuhodně přestřelil. Pak už převzalo iniciativu opět Udine a brzy vstřelilo druhý gól. Di Natale nejprve naznačil střelu, pak šikovně posunul míč na Théréaua, jenž nezaváhal. V 71.minutě opět hrozil Théréau, ovšem střílel jen těsně vedle.

Zebry kontrolovaly hru a po zbytek zápasu už se zbytečně nehrnuly dopředu. Hellas byl v ofenzívě bezzubý. Deset minut před koncem sice měl nebezpečnou standardku z dobré vzdálenosti, ale nenaložil s ní dobře a golmana Karnezise za devadesát minut ani jednou nepřekonal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele