17. kolo
20.12.2015 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Zebry překvapivě porazily Turín

Hodně slušné utkání mají za sebou hráči Udinese, kteří vezou tři body z Turína. Jedinou brankou totiž porazili tamní FC, i když třicet minut dohrávali bez vyloučeného Molly Wagueho!

Domácí Turín se potřeboval oklepat z pohárové porážky od městského rivala a měl k tomu velmi dobrou šanci. Turínský celek ale poslední dobou ztratil kus ze své pohody a elegance, takže jej čekalo náročné loučení s rokem 2015. Trenér Ventura se pokusil poskládat co možná nejsilnější sestavu, ve které jsme se dočkali i jmen jako Bovo, Jansson, Quagliarella, Belotti nebo Molinaro s Basellim.

Hostující celek se musel v neděli v podvečer vypořádat s mnoha absencemi. Před brankářem Orestisem Karnezisem operovali hráči jako Wague, Danilo, Felipe nebo Widmer. Po bok kapitána Antonia Di Nataleho, o kterém se neustále spekuluje v souvislosti s možným koncem kariéry, se postavil vysoký a důrazný útočník Stipe Perica. O první střelu zápasu, která vypadala poměrně zajímavě, se postaral záložník Badu. Brankáře Padelliho ale nepřekonal.

Fernandes našel přesně Pericu a ten si srovnal míč na střelu. Následně vypálil poměrně dobře, jenže opět narazil na skvělého a pozorného brankáře Padelliho. Jeho kolega Karnezis zatím moc práce neměl a spíše sledoval, jak si počínají jeho ofenzivně laděný spoluhráči. Sám Antonio Di Natale se po patnácti minutách opřel zpoza vápna do míče a brankář Daniele Padelli musel vytasit skvělý zákrok, aby jeho pokus vytěsnil!

O pár minut později se do útoku konečně dostali i domácí. Proti svému bývalému klubu se pokoušel prosadit veterán Fabio Quagliarella, který ale z voleje pálil vysoko nad. Brankář Karnezis musel likvidovat šanci Andrey Belottiho, který mířil z voleje k tyčce. Po třiceti minutách se zase musel rychle do vzduchu vyšroubovat Padelli, aby míč letící pod břevno konečky prstů vyrazil nad! Deset minut před koncem ještě mladý bek Zappacosta vypálil a jen těsně minul tyč!

Pět minut před koncem, když se hráči Turína nadechovali k dalšímu náporu, inkasovali. Z ojedinělé šance se do vápna Tora prodral s míčem u nohy Stipe Perica a napálil míč přesně k tyči - 1:0 pro Udinese.

Deset minut po změně stran pálil velmi dobře Edenilson a brankář Padelli musel rychle krotit míč i na dvakrát. Především pak proto, že před ním stál ještě mladík Perica, který hodlal míč dorážet. Stejný hráč pálil po pěti minutách nad bránu, ale rozhodně ukázal, že může být tahounem ofenzívy. Turín tou dobou neměl moc sil, aby zdramatizoval zápas. Pomohla mu k tomu ale druhá žlutá karta pro Mollu Wagueho, který tak dostal kartu barvy červené a šel pod sprchy.

Totální ofenzívu měl Turínu zajistit také střídající útočník Maxi López, který vystřídal obránce Cesareho Bova. Deset minut před koncem se do šance po obranné chybě Ivana Pirise dostal mladík Andrea Belotti, který kopem přes hlavu pálil nad. Krátce před koncem utkání mohl definitivně rozhodnout obránce Widmer, jenže po Lodiho precizním pasu pálil jen nad břevno brankáře Padelliho!

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, tuttomercatoweb.com, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

To VIKUS:

Bez problémů? Tak pozor, pokud sleduješ hru Toro, tak musíš vidět, že nám herní projev spadnul do průměru. dejme tomu, že obranná fáze je celkem dobrá, to samé v záloze, ale útok? Po odchodu Immobileho je s koncovkou docela problém! Maxi Lopez je marnej, nedaří se mu (asi) nic kloudnýho nevyprodukuje. Další útočníci jakbysmet. Peres, je vynikající fotbalista-individualista ovšem nedotáhne herní myšlenku do konce. Co mě překvapilo, že Lopezovi prodloužili smlouvu... ten hráč mi nějak nesedí, protože jako útočník není gólovej! vidíš sám, že je úspěch když dáme 2 góly za zápas. Byl sem na Toro s interem Milán, dopadlo to s naší nulou a inter za 1.

Jistě máme zápas k dobru, vyhrát s Udine je vlastně povinnost, ale z čeho být optimista? Vždyť Juve-merda nás ve středu v poháru smetlo bez větších problémů !! Na náš výkon se nedalo dívat a to Toro má podporu prakticky celého Torina! Proto je třeba aby se Toro nakoplo a vyhrávalo lepším herním projevem! Jinak jsou to nerváky až do konce. Tak doufám, že to v neděli vyjde... Sempre forza Toro!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda! po právu po půli byli hráči torina za předvedený výkon vypískáni, udine po zásluze vede! vypracovali si více šancí a jedna se urodila.

Reagovat
smazaný uživatel

s takto předvedenou hrou a dlouhodobou útočnou impotencí se brzy ocitneme v pásmu sestupu !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele