28. kolo
06.03.2016 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Turín FC - SS Lazio 1:1

Lazio si v generálce na Spartu připsalo remízu 1:1 a podle průběhu utkání mohlo být spokojeno. Domácí Granata brzy vedla, pak ale zahodila penaltu i další šance a jedenáct minut před koncem zápasu přišla o vedení. Bod pro Biancocelesti vystřelil z pokutového kopu Lucas Bíglia.

První poločas nabídl hned několik zajímavých okamžiků a v prvé řadě brzké vedení domácí Granaty. Turín si ve vápně Lazia vytvořil tlak a po menším závaru se zblízka dostal k úspěšné dorážce Andrea Belotti. To byl pro Lazio velmi špatný start a mohlo být ještě hůře. Ve 20.minutě se po zákroku na Belottiho pískala penalta, ale Ciro Immobile z desítky přestřelil a odmítl obrovskou příležitost jít do dvojnásobného vedení! Krátce po tomto neúspěchu se domácí dožadovali vyloučení brankáře Marchettiho, který podle všeho zahrál mimo pokutové území rukou, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Po půlhodině hry hodlal Immobile napravit svoje penaltové selhání, ale po krásné individuální akci zamířil opět těsně vedle branky.

Kouč Stefano Pioli byl s výkonem svých svěřenců silně nespokojen a ještě před odchodem do šaten sáhl hned k dvojímu střídání. Odešli Lulić a Cataldi, které nahradili Milinković-Savić a Braafheid.

Lazio nicméně ani ve druhém poločase nepředvádělo to, co by si asi Stefano Pioli představoval. Na druhou stranu upadla i aktivita Turína a až dvacet minut před koncem ohrozil Padelliho branku Bíglia. Brankář Granaty vyrazil jeho střelu na rohový kop. V 79.minutě pak přišel druhý penaltový okamžik utkání, Keita po kontaktu mezi dvěma obránci upadl a Lucas Bíglia měl ideální možnost vyrovnat. Argentinský záložník na rozdíl od Immobileho svojí příležitost proměnil a deset minut před koncem zápasu se začínalo od znova. Býci si mohli vzít vedení zpátky, ale v dobré šanci trefili jen boční síť. Skóre se už do závěrečného hvizdu nezměnilo a oba týmy si tak připisují jenom bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně další trápení Toro? Souhlas s remis, možná i překvapivá výhra domácích. Ovšem musí jim sednout (gólově) první půle. Dle mého to bude zajímavý zápas. Toro hrálo v Miláně slušně, tam to bylo o jedné chybě.

Reagovat
smazaný uživatel

bude remiza myslim. ale torino to začne ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele