24. kolo
07.02.2016 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Turín FC - Chievo Verona 1:2

Turín v zápase s Chievem pomýšlel na tři body, ale nakonec nemá ani jeden. Čtvrthodiny před koncem o tom rozhodla proměněná penalta Valtera Birsy. Granatě tak nepomohlo poměrně brzké vedení.

Utkání začalo opatrně, Granata vyčkávala a Chievo se snažilo najít skulinku v její obranné čtveřici. Každopádně skóre se porpvé měnilo v 19.minutě a do vedení šli domácí. Ciro Immobile odvedl ve vápně skvělou práci, všiml si nahoře volného Benassího a přesnou přihrávkou ho vybídl ke skórování. Benassi trefil míč přesně k tyči a Bizzarri neměl sebemenší nárok - 1:0 pro Turín. Chievo se snažilo o okamžitou odpověď, ale výsledkem bylo jen krátké přerušení poté, co zůstal na zemi ležet Padelli. Nebylo to nic vážného a hra mohla následně pokračovat.

Před Padellim ale bylo čím dál živěji a Fly Donkeys se nakonec zaslouženého vyrovnání dočkali. Castro zkoušel šikovným obloučkem najít spoluhráče a nešťastník Bruno Peres, který se mu v tom snažil zabránit si vstřelil vlastní gól - 1:1.

Druhý poločas opět nabídl vyrovnanou podívanou, bohužel ale šancí ubylo. Až v 70.minutě došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Avelar ve vápně fauloval Castra a sudí nařídil pokutový kop pro Chievo. A jelikož už v týmu nepůsobí Alberto Paloschi, míče se ujal Valter Birsa a penaltu suverénně proměnil! Otřesená Granata se ještě pokoušela s výsledkem něco udělat, ale veronský tým si tuto šancí vzít nenechal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toro má v poslední době samé hratelné soupeře, ale plný bodový zisk nedává. Je to škoda, při lepší bodové konstelaci mohlo toro být na místech zaručující EL. Šot proti Samdorii sem viděl, gól v 94 min... Ventura v tomto zápase protočil všechny útočníky, ovšem opět to stačilo pouze na bod. Ostrou jedničku bych v neděli nedával, ale tuším konečně "normální" výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

další zoufalý (trapný) výkon toro! tým je absolutně bez fazony!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele