29. kolo
13.03.2016 15:00 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

Janov CFC - Turín FC 3:2

Prohrávat v úvodu o dva góly a nakonec těsně zvítězit? Pro Janov žádný problém. Grifové vůbec nezachytili začátek zápasu s Turínem, ale nevzdali se a třemi brankami otočili výsledek ve svůj prospěch. Dvakrát se z pokutového kopu prosadil Alessio Cerci, vítěznou branku pak vstřelil Luca Rigoni. Dvě branky si připsal i hostující Ciro Immobile.

Právě od Cira Immobileho hrozilo pro branku domácích největší nebezpečí. Obrana Grifů si však nedělala žádné starosti a než se na trávníku rozkoukala, prohrával domácí tým o dvě branky. Už v 5.minutě našel Belotti kolmicí Immobileho a ten překonal Perina poprvé. Krátce na to poslal dlouhou kolmici za obranu i Acquah a i druhý moment vyřešil Immobile znamenitě. To byla pro domácí pořádně studená sprcha!

Jenomže vše z pohledu Granaty pokazil Ansaldi, jenž hned čtyři minuty po druhé brance fauloval Molinara a sudí nařídil pokutový kop. Alessio Cerci poslal míč bezpečně do středu branky a snížil. Ve 33.minutě mohl Turín znovu odskočit, ale Immobile odmítl hattrick a svojí šanci doslova zazdil. Už už to vypadalo, že hosté poločasové vedení udrží, když ve třetí minutě nastavení byla nařízená druhá penalta pro Janov. A i tentokrát si Cerci poradil náramně a srovnal na 2:2.

Druhý poločas tak začínal "od nuly". Psychickou výhodu měl jednoznačně Janov a i tu dokázal zužitkovat. Suso krásně zakroutil balón na Rigoniho, kterému stačilo míč před Padellim jen lehce ťuknout a Janov vzápětí vedl 3:2. Domácí mohli ještě odskočit, ale Panděv křižnou ranou minul Padelliho svatyni. Turín si sice v závěru vytvořil tlak, ale vyrovnat už nedokázal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Herní, nebo spíš výsledková mizérie býků pokračuje, zápas spřátelených fanouškovských táborů asi dopadne lépe pro hosty, neboť mi přijde, že toro hraje lépe venku a na rozdíl od posledního venkovního zápasu je janov víc hratelnej každopádně případná prohra toro je v tabuce min. o stupínek níž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele