24. kolo
06.02.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - SS Lazio 0:0

Devadesát minut nestačilo na to, aby Stadio Luigi Ferraris uvidělo gól. Janov se s Laziem rozešel bez branek a situace obou týmů v tabulce zůstává v podstatě neměnná. Utkání nabídlo několik solidních příležitostí, ale úřadovali brankáři.

Laziu se proti domácím dlouhodobě nedaří, ale tentokráte začalo o něco lépe a už v páté minutě měl co Perin dělat se střelou Parola. Janovský brankář jeho střelu vyrazil na rohový kop. Následující minuty byly hodně vyrovnané, ale bylo to znovu Lazio, kdo byl blíže vstřelené brance. Po centru Parola se propracoval k hlavičce Mauri a Perina tentokráte zachránilo břevno! Grifové měli velkou šanci až ve 38. minutě, Cerci posílal před branku zblokovaný centr a Pavoletti jen tak tak, že ho hlavou neusměrnil do branky. Janovskému útočníkovi chyběl k hlavičce opravdu jen kousíček.

Druhý poločas už tolik brankových příležitostí nepřinesl. Po hodině hry se po centru Susa nejvýše do vzduchu vyšrouboval Rincón a zachraňovat musel Marchetti. To samé platilo i čtvrthodiny před koncem po velké šanci Tachtsidise, po které se navíc Grifové marně dožadovali pokutového kopu! Ale diváci se na slavném Marassi branky nedočkali. Janov se rozešel s Laziem smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele