34. kolo
20.04.2016 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Inter Milán 1:0

Inter zase jednou odmítl možnost zdramatizovat boj o Ligu mistrů. Nerazzurri prohráli v Janově 0:1 a na třetí místo ztrácejí už sedm bodů. Utkání rozhodla jediná branka Sebastiana De Maia, ale utkání nabídlo příležitostí několik a to zejména na straně Interu.

Hosté z Milána začali náporem a Lamanna v brance Janova musel už ve 4. minutě zasahovat po hlavičce Icardiho, následný závar v šestnáctce ukončila až nepřesná rána záložníka Brozoviće. Grifové vyrovnali hru, ale zhruba po půlhodině se museli opět bránit, střílený centr Medela na poslední chvíli odvracel před Palaciem Lamanna. O další dvě minuty později už byl Lamanna pokořen, jenomže na zadní tyči stál Muňoz, a tak měl Icardi znovu smůlu. Inter pokračoval v zahazování šancí i ve 35. minutě, na malém vápně se protlačil k hlavičce Perišić a Lamanna byl opět výtečný. Až poté se osmělili i domácí, ale Pavoletti z dobré pozice netrefil branku a proti De Maiovi zasáhl výtečným zákrokem Handanovič. Šance tedy první poločas nabídl, vstřelené branky však nikoliv.

Druhé dějství začalo přeci jenom opatrněji, Inter možná věděl průběžný výsledek Říma, a tak se snažil zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Brozović posílal balón před prázdnou branku, jenže Icardi na něj nedosáhl. Nerazzurri zahodili spoustu šancí a čtvrthodiny před koncem za to byli potrestání. Pavolettiho další ránu ještě Handanovič vyrazil na rohový kop a z něho následně udeřilo. Na centrovaný balón si naskočil Muňoz, prodloužil na zadní tyč na nabíhajícího De Maia a ten rozhodl!

Opařený Inter se na odpověď nezmohl. V nastavení odmítl vyrovnání Jovetić, když jeho ráně z otočky chyběla přesnost i razance. Svěřenci trenéra Roberta Manciniho tak ztrácejí na Ligu mistrů už sedm bodů. Na druhé straně Janov znovu potvrdil, že se mu doma daří.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele