38. kolo
15.05.2016 18:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Atalanta Bergamo 1:2

Fotbalisté Janova si v posledním zápase pokazili jinak poměrně slušnou bilanci v domácích duelech, když na Luigi Ferraris podlehli Atalantě Bergamo 1:2. Sezonu tak zakončí na desátém místě, zatímco Atalanta na třináctém.

Branky začaly na slavném Marassi padat až ve druhém dějství, přitom ale už první poločas nabídl poměrně atraktivní podívanou. O první rozruch se postaral střílející Džemaili, ovšem Radunović si s pokusem poradil. O chvíli později dokonce domácí vstřelili gól, ovšem pro ofsajd Pavolettiho nebyl uznán. Celá situace se opakovala jen o pár minut později a opět se stejným koncem, tedy neuznaná branka. Grifové měli jasnou převahu, byli lepším týmem, jenže ne a ne vstřelit kýženou branku, tedy přesněji řečeno branku regulérní. V dalších šancích postupně selhali Rigoni, Laxalt či na druhé straně v ojedinělém pokusu Gomez.

Jak už bylo zmíněno, branky padaly až ve druhém poločase a o první se překvapivě postarala Atalanta Bergamo. V 52. minutě předvedla rychlý protiútok, na jehož konci byla přesná přihrávka Gomeze na D'Alessandra a ten do protipohybu Lammany otevřel střelecký účet utkání.

Janov ale rychle zareagoval a brzy srovnal na 1:1. Na rohový kop si naskočil aktivní Leonardo Pavoletti a konečně se dočkal regulérní branky. Následovaly šance na obou stranách, nejprve Borriellovu technickou ránu z přímého kopu vytěsnil Radunović a posléze D'Allessandro vstřelil další gól, ovšem už potřetí v zápase neuznaný. Se svojí příležitostí neuspěl ani Suso a rozhodnutí nakonec přišlo osm minut před koncem.

Alejandro Gomez vykouzlil perfektní centr a Jasmin Kurtič v prazvláštní pozici jen nastavil kopačku - 2:1 pro Atalantu. Bergamaschi tentokrát vedení nepustili a s ligou se rozloučili cennou výhrou na půdě Janova.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele