28. kolo
06.03.2016 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Inter Milán - Città di Palermo 3:1

Palermo dělí od sestupové příčky už jen bod. Sicilané dle očekávání nezvládli zápas na Interu Milán a favorizovanému celku podlehli 1:3. Inter začal dobře a po brankách Ljajiče a Icardiho si vytvořil dvoubrankový náskok. Palermo sice dokázalo před koncem poločasu snížit, ale poslední slovo měl Perišič. Nerazzurri ztrácejí na Ligu mistrů pět bodů.

Milán i Fiorentina ve 28. kole prohráli a to byla šance pro Inter, který jinak hostil až sedmnácté Palermo. Začátek zápasu patřil dle očekávání domácím, kteří v brance postrádali Samira Handanoviče, a tak se mezi tyče postavil náhradník Juan Pablo Carrizo. Diváci na stadionu Giuseppe Meazzy čekali na první branku jen do 11. minuty, kdy popotáhl balón Adem Ljajič a přesnou křižnou střelou na vzdálenější tyč poslal Inter do vedení.

Nerazzurri byli i nadále aktivnější a jejich snaha byla odměněna další brankou. Palaciův centr na přední tyč zasáhl kopačkou Icardi a golman Sorrentino podruhé inkasoval. Palermo muselo začít hrát, jinak by si z Milána mohlo odvézt pořádný debakl. Po Hiljemarkově přihrávce pálil Vázquez a Carrizo musel vyrážet. V nastaveném čase prvního poločasu pak hosté vstřelili kontaktní gól. Rispoliho přihrávku dopravil do sítě v pádu nekompromisní ranou Vázquez a zadělal na zajímavý druhý poločas.

Na jeho začátku začalo Palermo hodně odvážně a bylo blízko vyrovnání. Čočev poslal před branku Interu ostrý přízemní centr, ale Hiljemark na něj nedosáhl. A tak udeřilo opět na druhé straně. Icardi poslal do šestnáctky jemný centr a Ivan Perišič "rybičkou" překonal Sorrentina potřetí! Do konce zbývala ještě půlhodina, po dobře zahrané standardce hlavičkoval Palacio a Sorrentino předvedl skvělý zákrok. Nerazzurri v závěru už kontrolovali hru a výsledek 3:1 udrželi až do závěrečného hvizdu. Inter tak po osmadvaceti kolech ztrácí na Ligu mistrů pět bodů, zatímco Palermo už je jen bod od sestupu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

výhra, nic jinýho nebrat

Reagovat
sivi

Taky vám přestal jít sport 1?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele