36. kolo
01.05.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Bologna FC 0:0

Souboj Empoli s Boloňou divákům branku nenabídl a tak zatímco domácí mají už jistou záchranu, Boloňa ještě stále může sestoupit. K dobru má sice šest bodů, ale s Palermem má horší vzájemnou bilanci.

Boloňa je záchraně i tak velmi blízko a získaný bod pro ní není žádnou ztrátou. Oba týmy měly v zápase několik zajímavých příležitosti, ovšem žádná z nich se neujala.

Ve 32.minutě utíkal sám na brankáře Miranteho domácí Piotr Zielinski, volil však přízemní ránu a Mirante jí kryl. Na druhé straně měl zase před sebou spoustu volného místa Brienza, napřáhl, ale vůbec netrefil branku.

Diváci na Stadio Carlo Castellani se branky dočkali, jenomže ta nebyla pro ofsajd uznána. Stalo se tak ve druhém dějství, kdy se sice krásně trefil Croce, ale jak už bylo řečeno, byl v ofsajdovém postavení. A podobně jako v první půli okamžitě následovala gólová čance hostujícího týmu. Sergio Floccari vyslal nepříjemnou ránu, kterou Pelagotti vyrazil na rohový kop. To byla poslední výraznější šance zápasu, nic dalšího už se neudálo, takže se oba celky rozešly smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele