36. kolo
01.05.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Palermo doma opět našlo medicínu na Dorii

Sampdoria Janov opět jede z Palerma s prázdnou, protože domácí kontrolovali zápas a vstřelili hostům dvě branky. Respektive jednu, protože tu druhou si hosté vstřelili sami. Sampdoria ale nadále pokračuje ve špatných výkonech.

Palermo možná ještě není zachráněno, protože se jen bodově dotáhlo na 17. Carpi, ale důležitá zpráva je ta, že dnes obralo o tři body Sampdorii a jeho šance na záchranu zase stoupají. Doria naopak opět propadla v testu z dospělosti a trenér Montella opět bezradně lomil rukama. První branku měl na svědomí Franco Vázquez, o tu druhou se postaral vlastním gólem záložník Krstičić, který podtrhl špatný výkon celého týmu.

Jako první musel do práce hostující brankář Emiliano Viviano, kterého vystrašil centr ze strany. Nakonec ale zkušená opora mezi třemi tyčemi vše zvládla a mohla rozehrát. Viděli jsme hodně ostré utkání, ve kterém ani jeden z týmů nedaroval svému soupeři prakticky nic. Po dvaceti minutách využil Franco Vázquez chyby v obraně Sampdorie, když se obránce příliš dlouho rozmýšlel, co udělá s míčem. Nakonec jej pod tlakem nahrál právě Vázquezovi, jenže obešel brankáře a zasunul do prázdné.

Doria se vrhla do útoku, neboť tento stav jí rozhodně nestačil. Nejprve pálil z levé strany Álvarez, Sorrentino jeho pokus vyrazil na střed, kde dorážel De Silvestri. Ten ale namířil svůj pokus jen do protihráče. Pět minut před koncem první půle Gilardino dobře načasoval přihrávku pro Morganellu, jenž v pokutovém územím pálil ke vzdálenější tyči. Tam ale zasáhl skvělým zákrokem zkušený brankář Emiliano Viviano!

A zase z toho byla nudná záležitost, protože Doria se zuby nehty snažila skórovat, což jí ale obránci soupeře nedovolili. A častokrát jí podráželo nohy vlastní špatné zakončení. A když už se konečně Doria trefila, bylo to do té špatné brány. Vázquez si v pokutovém území pohrál s obranou Dorie, nacentroval na Gilardina, jenže od něj si balon srazil do vlastní brány záložník Nenad Krstičić. Doria si tak připsala další špatný výkon, Palermo je blíže záchraně.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele