29. kolo
13.03.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - SSC Neapol 0:1

Neapoli k zisku tří bodů stačila jediná branka, kterou vstřelil z pokutového kopu nejlepší střelec Serie A Gonzalo Higuaín. Palermo doma pod novým trenérem Novellinem nepředvedlo vůbec nic.

Hosté byli lepším týmem po celých devadesát minut a soupeře dostali pod tlak i v úvodní fázi zápasu. Ve třetí minutě bylo před Sorrentinem pořádně horko, ale golman Sicilanů situaci ustál. Neapol hledala skulinku v defenzívě hostí, ale k vedení ji nakonec dopomohla přísně nařízená penalta. Po souboji s Andělkovičem se skácel Albiol a sudí Rocchi měl jasno, i když opakovaný záběr stoprocentní penaltu neprokázal. Každopádně Gonzalo Higuaín nabídnutou šancí nepohrdl a proměněnou penaltou zajistil hostům vedení.

Svěřenci trenéra Sarriho se uklidnili a nadále určovali tempo zápasu. Palermo branku Pepeho Reiny prakticky neohrožovalo s výjimkou šance v poslední minutě prvního poločasu, kdy po Gilardinově přiťuknutí nebezpečně zakončoval Vázquez. Reina jeho pokus dokázal vyrazit na rohový kop a větší šanci už si domácí do konce utkání nevytvořili.

Neapol samozřejmě měla několik možností výsledek pojistit, střelu Insigneho a Mertense vychytal Sorrentino. Ani v závěru utkání a během pětiminutového nastaveného času si Palermo nedokázalo vytvořit kloudnější akci, či alespoň tlak, a s Neapolí po zásluze prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele