27. kolo
28.02.2016 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Bologna FC 0:0

Remízou 0:0 skončilo utkání mezi Palermem a Boloňou. Domácí byli o něco lepším týmem, ale nedokázali proměnit ani jednu ze svých šancí. Zisk jednoho bodu je pro domácí spíše ztrátou, mnohem spokojenější bude Boloňa.

Palermo si chtělo po minulém kole udobřit fanoušky a odčinit ostudný pětigólový debakl z Říma. Utkání na Renzo Barbera domácí odstartovali aktivně a už v osmé minutě orazítkoval břevno Andělkovič, nicméně i kdyby dal gól, zřejmě by pro ofsajd neplatil. Boloňa platonický nápor soupeře z úvodu utkání přečkala, vyrovnala hru, ale sama nebyla schopna více ohrozit domácí branku. Až před koncem poločasu bylo před Mirantem opět rušno. Pezzellovu standardku odvrátila obrana Boloni jen k Vitiellovi, jenže jeho nepříliš prudká rána skončila v náručí gólmana Miranteho.

S výkonem, jaký Boloňa předvedla v prvním poločase, mohla jen stěží pomýšlet na vítězství, proto byl vstup do druhého poločasu mnohem aktivnější. Ve 47. minutě se dostal za obranu Palerma Destro, ale brankář Posavec vyběhl a šanci zneškodnil. Na druhé straně zase došlo k pořádnému závaru před brankou, ale Gilardino nakonec zakončit nedokázal. Hodně nebezpečnou střelu vyslal Vázquez, ovšem branku těsně minul. V této fázi zápasu tlak Palerma sílil, ale domácí Miranteho překonat nedokázali. Utkání nakonec žádnou branku nenabídlo, spokojenější mohou být hosté, kteří toho moc nepředvedli a přesto získali bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele