23. kolo
03.02.2016 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Milán zvítězil i na Sicílii a potvrdil dobrý výkon z derby

Milán dokázal potvrdit tři body z vítězného derby a v Palermu vyhrál vcelku bez potíží 2:0. Všechny branky padly už během prvního poločasu. Nejprve skóroval Carlos Bacca a po něm proměnil pokutový kop M'Baye Niang.

AC chtělo navázat na vítězné derby s Interem a do zápasu bylo hodně nabuzeno. Domácí se zase chtěli proti zvučnějšímu soupeři vytáhnout, navíc v minulém kole ztratili body s Carpi a jejich záchranářská situace není úplně růžová.

Byli to ale Rossoneri, kteří od začátku hýřili větší aktivitou. Bonaventurův rohový kop se stočil do branky a na čáře jej musel likvidovat Sorrentino. Milán měl dobrý start do utkání a i další minuty se odehrávaly před brankou Palerma. Carlos Bacca ještě v 16. minutě na Sorrentina nevyzrál, ale za další dvě minuty už se mohl radovat. Abateho přízemní centr prošel až na malé vápno, kde si kolumbijský sniper počínal nekompromisně - 1:0.

Následně byl k vidění poněkud netypický obrázek, AC po vstřelené brance nezalezlo, nýbrž dál podnikalo ofenzivní výpady. Hondovu střelu Sorrentino vyrazil, ale za chvíli musel po ruce Goldanigy čelit pokutovému kopu. M'Baye Niang si vybral stejný prostor, do kterého Sorrentino skočil, ale střela byla razantní a dobře umístěná - 2:0. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

Bohužel druhé dějství toho zdaleka nepřineslo tolik. AC se soustředilo výhradně na udržení výsledku a už se zbytečně nikam nehnalo. Když se o to pokusil Honda, špatně Kuckovi přihrál a nadějná akce skončila vniveč. Palermo už bylo vůbec vepředu bezzubé a branku Donnarummy vlastně vůbec neohrozilo. Stále teprve šestnáctiletý brankář tak udržel další nulu a co je důležitější, Milán získal další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
arsavin

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa nám podľa mňa opäť nepodarí nadviazať na dobrú hru a výsledok z derby. Tipujem X aj keď samozrejme výhra by potešila. Treba držať kontakt s prvou päťkou.

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele