27. kolo
28.02.2016 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Janov CFC 1:0

Lucas Castro v 51. minutě rozhodl o vítězství Chieva nad Janovem a posunul svůj tým na desáté místo tabulky. Naopak Grifové si znovu vše komplikují, od sestupu je teď dělí pět bodů.

Chievo v minulém kole prohrálo derby s Hellasem a nyní chtělo tuto porážku před vlastními diváky odčinit. Janov byl ale nabuzen výhrou nad Udinese a body si chtěl odvézt i z města Romea a Julie.

Na Stadio Bentegodi se hrála taktická bitva ze zabezpečené obrany na obou stranách. Šancí se tedy příliš neurodilo a diváci se povětšinou spíše nudili. Snad až před koncem prvního poločasu, kdy vypálil Cerci, si mohli domácí fanoušci oddychnout.

Obraz hry se ve druhém poločase bohužel příliš nezměnil, ale diváci se alespoň dočkali první branky. V 51. minutě si Castro vybojoval balón, rozdal jej do strany a pak celou akci na zadní tyči úspěšně zakončil - 1:0 pro Chievo. Fly Donkeys navíc mohli zvýšit, ale Rigoniho střela byla zablokovaná. Janov si ve Veroně nevytvořil prakticky vůbec nic a o nějakém závěrečném náporu se nedá vůbec mluvit. Ne že by si Chievo vedlo lépe, ale vstřelilo jedinou branku, a tak má tři body zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele