38. kolo
15.05.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo s Bolognou bez branek

Chievo zakončuje sezonu na dobrém devátém místě a dál se snaží prát s prodejem někdejší hvězdy Paloschiho. I jeho absence byla dnes znát, protože Chievo má problémy střílet branky. Ten dnes sdílelo s Bolognou.

Diváci, kteří v podvečer vážili cestu na Stadio Marc'Antonio Bentegodi, se gólu nedočkali. Především ale marně čekali na nějaké akce, protože ani jeden z celků se dopředu moc nehnal. Velký podíl na tom měl jistě i fakt, že oba celky měly své postavení již dávno zaručené a nemusel je trápit případný sestup. Především domácí Mussi Volanti zažili výbornou sezonu, po níž končí v první desítce.

Do vápna hostí létal jeden centr za druhým a měly většinou jediného adresáta - Sergia Pellissiera. Ten se k balonu sice občas dostal, ale jeho zakončení nemělo dostatek přesnosti ani klidu. Floccari se pokoušel projít středem hřiště až do vápna, jenže nakonec byl zastaven ještě před střelou. Až po pětadvaceti minutách jsme viděli první zajímavější zakončení, což je zkrátka žalostně málo. Navíc Hetemaj mířil hodně mimo.

Další ránu měl na svědomí Matteo Brighi, který ostře napálil balon. Brankář Albano Bizzarri s touto variantou ale počítal a balon vyrazil. V poslední minutě prvního poločasu se dostal k míči na levé straně Masina, který chtěl ještě poslat míč do středu pole na Brienzu. Toho ale zastavila pečlivá obrana domácího týmu. V nudném fotbalovém projevu následně oba týmy pokračovaly také po změně stran.

Spolupráce mezi Mounierem a Floccarim ke gólu nevedla, neb byla zastavena obranou. Utkání se hrálo hodně ostře a několikrát se jednalo až o zákroky za hranicí pravidel. Sudí Ros byl ale smířlivý a často mhouřil rozhodcovské oči. Za vápnem si dvacet minut před koncem navedl míč na pravačku Brienza a poslal jen slabou střelu do středu branky, se kterou brankář Seculin nemohl mít problémy. Poslední zajímavou akci si pár okamžiků před koncem hry schoval pro sebe Floccari, jehož ránu musel brankář Seculin krotit hned dvakrát. Utkání hran spíše z povinnosti skončilo utrápenou remízou bez gólů i nadšení.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele