29. kolo
13.03.2016 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Milán 0:0

Bezgólovou remízu na Stadio Bentegodi opět sehrály celky Chieva a Milána. Konečný výsledek nic neřeší a je spíše ztrátou pro hostující AC, jenž ve druhém poločase dvakrát orazítkoval brankovou konstrukci.

Zápasy Chieva s Milánem bývají nejen skromné na góly, ale i na šance a nejinak tomu bylo i tentokrát. Těžko se hledalo lákadlo, zápas byl určitě pikantní pro domácího Valtera Birsu. Slovinský záložník se jeden čas zkoušel do kádru Rossoneri prosadit.

Začalo se v pomalém tempu, obě strany vyčkávaly na chybu soupeře a tak nejzajímavějším okamžikem poločasu byl střet Cacciatoreho s Donnarummou. Mladičky brankář zůstal otřesen a z hrací plochy si to rovnou namířil na další vyšetření do nemocnice. Jeho místo mezi tyčemi zaujal veterán Christian Abbiati. A musel se činit. Poté, co se na něj řítil Meggiorini vytáhl skvělý zákrok a případné další nebezpečí uhasil odkopem Antonelli. V první pětačtyřicetiminutovce to však bylo po hříchu všechno.

Zmar i herní bída pokračovali i po změně stran. Trenér Siniša Mihajlovič se po hodině hry rozhodl, že stáhne Méneze a nahradí jej Luizem Adrianem. Bylo to však k ničemu, Milán v útoku nebyl schopen nic vymyslet a totéž platilo o Chievu.

Až čtvrthodiny před koncem si hosté vypracovali největší příležitost celého utkání a nutno podotknout, že si vybrali pořádnou porci smůly. Ránu Abateho totiž zastavilo břevno a dorážku Bertolacciho pro změnu tyč! Chievo mělo obrovské štěstí. Bohužel výsledek 0:0 se nakonec nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele