29. kolo
13.03.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi FC - Frosinone Calcio 2:1

Carpi zvládlo doslova existenční zápas a po výhře 2:1 nad Frosinone má stále šanci na záchranu. Kdo smutní, jsou hosté, kteří se minimálně do večera mohli posunout právě mimo sestupové příčky. Tři body Carpi vystřelil v devadesáté minutě proměněnou penaltou Jonathan De Guzman.

Frosinone sice mělo v počátku zápasu větší držení míče, ale co to bylo platné, když skóre otevřeli ve 27.minutě domácí fotbalisté. Rafael Bianco ve vápně dobíhal balón a ve skluzu ho zblízka propasíroval přes vyběhnutého brankáře Lealiho do sítě - 1:0 pro Carpi. Nic dalšího už první poločas nenabídl. Hlavní sudí ještě přidal narvrch pět minut nastaveného času, což bylo zapříčeněno přerušováním na začátku zápasu, ale to v konečném důsledku není podstatné.

Carpi tedy drželo poločasové vedení 1:0, nicméně po změně stran ho čekala ještě pořádná šichta. Frosinone ještě zvýšilo své držení balónu, ale stejně jako v prvním poločase to k ničemu nevedlo, dokonce ani k vytvoření stoprocentní příležitosti. Po hodině hry se tak Stellone rozhodl pro střídání a udělal dobře. V 72.minutě našel Rosi ze standardní situace naběhnutého Dionisiho, který přesnou střelou srovnal na 1:1.

Tento výsledek možná vyhovoval hostům, nikoliv však domácím. Carpi zkrátka potřebovalo vyhrát a v 90.minutě se tomu přiblížilo. Ve vlastním vápně se totiž provinil faulem Pavlović a nařízenou penaltu si nedovolil neproměnit Jonathan De Guzmán - 2:1 pro Carpi. Frosinone ještě zbýval pětiminutový nastavený čas, ve kterém se mohlo leccos odehrát, ale domácí to zvládli. Carpi udělalo veledůležitý krok za záchranou, naopak Frosinone se odmítlo posunout mimo sestupové pozice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele