27. kolo
28.02.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Atalanta jen remizovala s Carpi

Mizérie Atalanty pokračuje. Dnes odpoledne hrála utkání s Carpi a byla jasným favoritem, ale ani to jí nestačilo na tři body. Jako první se sice trefil Jasmin Kurtić, jenže o pár minut později stejným způsobem odpověděl Verdi.

Carpi je i nadále předposlední, Atalanta nemá moc daleko k sestupovým příčkám. Dnes si chtěla vydělat tři body, ale to se jí nakonec nepovedlo. Domácí Carpi rozhodně nepůsobilo nějakým ustrašeným dojmem a do Atalanty se ihned pustilo. Poté, co pálil Antonio Di Gaudio, musel zasahovat Luca Cigarini, který se mu ochotně a nesobecky vrhl pod nohy, aby zablokoval jeho ránu.

V prvních minutách to byl spíše boj než fotbal, utkání se hodně kouskovalo pomocí drobných a taktických faulů, takže diváci moc velký požitek ze hry mít nemohli. Atalanta začala nabírat na aktivitě a Alessandro Diamanti znamenal pro obranu Carpi neustálé potíže. Jeho další rána ale byla sražena brankářem Belecem na rohový kop. Na opačné straně měl plné ruce práce brankář Marco Sportiello, kterému jeho obránci moc nepomohli. Kevin Lasagna se na něj hnal, ale v rozhodující chvíli si nechal balon utéct!

Dvakrát se do šance dostával také Alessandro Diamanti, který je vyhlášeným střelcem. Dnes ale neměl svá mířidla správně seřízena. Za prvních 45 minut toho k vidění moc nebylo. Až tři minuty po změně stran se málem domácí dočkali změny stavu skóre. Biancova náročná střela nadělala brankáři Sportiellovi hodně práce, ale nakonec se mladý italský brankář blýskl skvělým a rozhodujícím zákrokem!

I díky jeho zákroku se Atalanta hnala vpřed. A to se jí vyplatilo, protože s míčem pláchl Marco D'Alessandro, který jej předkládal na vápno. Tam si zaběhl Jasmin Kurtić, který ve skluzu doslova procpal míč za Belecova záda!

Po hodině hry se na trávník podíval také Simone Verdi, aby pomohl domácím k lepším výkonům. A bylo to zlaté střídání, neboť po faulu útočníka Marca Borriella zahrávalo Carpi penaltu! Dvacet minut před koncem se k ní postavil právě Simone Verdi a s přehledem překonal brankáře Sportiella! Ochromená Atalanta už nedokázala s výsledkem nic udělat a připisuje si další zklamání.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele