35. kolo
24.04.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - Janov CFC 2:0

Boloňa dokázala utnout dlouhou sérii bez vítězství a doma porazila FC Janov 2:0. Hosté znovu potvrdili, že se jim venku příliš nedaří a je velkým rozdílem, zdali nastoupí doma nebo na půdě soupeře. Janovští měli v zápase šance, jenže v Boloni stál výborný Mirante.

Boloňa měla výborný start do zápasu a prakticky udeřila z první povedené šance. Ve 12.minutě dostal do běhu Giaccherini přesnou kolmici a balón uklidil nechytatelně k tyči - 1:0 pro Boloňu. Janov rozhodně měl šance na vyrovnání, jenže v brance domácích stál výborný Antonio Mirante. Jako první prohrál souboj s brankářem Pavoletti, ten postupoval na branku Boloni sám, ale vyběhnutý Mirante mu skórovat znemožnil.

Svěřenci trenéra Donadoniho poločasové vedení udrželi a ve druhé půli dokázali vedení navýšit. Domácí chtěli odkopnout balón, což by se možná i podařilo kdyby nestál zblízka Floccari a od kterého se následně dostal míč do branky. Pro Janov to byla smolná branka a v podstatě znamenala rozhodnutí, neboť šance které si vypracovával mařil Mirante. Ztroskotali na něm Suso i Izzo. Janov nakonec nedokázal vstřelit ani kontaktní branku a v Boloni prohrál 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele